Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

miercuri, 27 februarie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Magic 1 - 4

Amatori vs profesionisti.......
Nu trebuie sa vedeti acest titlu ca pe o jignire si doar ca o simpla comparatie la nivel de pregatire. Trebuie sa tinem cont de faptul ca noi facem acest lucru doar ca pe un hobby in schimb ce adversarii ca pe o necesitate, un mod prin care isi castiga traiul (multi dintre ei sunt platiti). Nu mai zic de faptul ca au un antrenor profesionist si fac antrenamente tematice fata de noi care ne intalnim o data pe saptamana unde mai facem un schimb de pase. Trebuie avut in vedere aceste aspecte si sa ne vedem de lungul nasului chiar daca din cand in cand mai facem si cate o surpriza. Bineinteles ca frustrarea si sentimentul ca se putea mai mult apare dupa orice infrangere, indiferent de echipa, dar dupa o analiza mai riguroasa la cum ne-am prezentat la acest meci cred ca mai mult nu se putea.
Sezonul acesta este unul care nu cred ca ne mai poate ajuta decat pentru formarea unei echipe competitive, de legarea relatiilor de joc pentru anul viitor. Trebuie sa tratam orice meci cu mai putina incrancenare si presiune, sa jucam de placere. Sa lasam criticile in afara terenului atat la adresa colegilor cat si la arbitrii, organizatori sau adversari.
Sambata am avut cativa nemultumiti pe care ii rog sa tina cont de ce am scris mai sus si sa revina la sentimente mai bune deoarece nu isi are rostul aceasta suparare, fara baza. Daca am pregati toate meciurile intr-un mod profesionist (antrenamente tematice, studierea adversarului) atunci da putem fi  suparati si nemultumiti. Pana atunci capul sus si sa ne bucuram de fotbal.

Meciul de sambata nu se va amana si se va juca la ora programata.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-2
Rezultat final: 1-4
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4
Marcatori: Scarlatache Vlad
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4.5
Spectatori: 45
Vremea la ora jocului: temp. 11 grade Celsius
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Niagu Andrei, Jigoranu Mihai, Vilciu Daniel, Stachie Marius, Darie Ioan, Contreras Javier, Grigoras Dragos
Antrenor: Darie Ioan - Caras

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu