Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 16 martie 2013

Continental - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 1

Greselile continua, lipsa de clarviziune la finalizare.....
Lipsa de concentrare la finalizare si pana la fluierul de final al abitrului ne-au fost fatale. Daca reuseam sa inscriem macar 50% din ocaziile avute atunci meciul era unul la discretia noastra. Cu totii ne dorim sa marcam dar daca nu pasam in fata portii si ne grabim sa tragem numai la poarta atunci ar fi o minune ca in acest campionat sa inscriem macar 30 de goluri, ceea ce e penibil. Si mai penibil este sa luam gol la ultima faza si sa gasim numai scuze.
Gresim in atac, gresim si in aparare ceea ce e nepermis si nu mai putem continua in felul acesta. Greselile facute in sezonul acesta ne-au costat cel putin 20 de puncte. Daca ma uit pe clasamentul de anul trecut ma apuca plansul.
In urmatoarea saptamana ne asteapta doua meciuri tari: primul din ultima parte a campionatului - cel de miercuri cu Dinamo, si restanta de joi cu Termoservice. Tot din aceasta saptamana se vor trasa si obiective iar primul ar fi castigarea celor 3 meciuri, cu: Dinamo, Termoservice si Perpetuus. Nu vreau sa mai aud lamentari ca atat putem, ca nu mai suntem tineri (sunt altii mai batrani ca noi) sau nu stiu ce naiba .........., cine nu vrea si crede ca nu mai poate sa ne lase, cine ramane atunci sa taca si sa faca treaba. GATA CU TAMPENIILE SI COPILARIILE.
Daca am jignit pe cineva imi cer scuze dar asa nu se mai poate continua.



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1
Marcatori: Grigoras Dragos
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, aer rece
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Prepelita Laurentiu, Scutaru Catalin, Stachie Marius, Niagu Andrei, Grigoras Dragos, Scarlatache Vlad, Jigoranu Mihai, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Cotargasanu Mihai, Contreras Javier;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi





6 comentarii:

  1. Stiu Robert ca la faza cu "atat putem, am si imbatranit" te-ai referit la mine, pentru ca eu am afirmat de mai multe ori lucrul asta.

    Dar cred ca pe teren am aratat, cel putin la atitudine in joc si la dorinta de victorie, ca fac tot posibilul pentru a castiga.

    In teren nu ma plang, dau tot ce pot. Si cred ca mai pot. Asa ca nu ma simt lezat de vorbele tale. Eu chiar accept criticile, chiar daca sunt mai vulcanic. Eu vreau mereu sa castig, si daca mai supar pe cineva cu tipetele mele, imi cer scuze. incerc sa ma abtin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul se refera la toata echipa nu numai la tine (aici ma includ si eu).
      Se vede ca tu te implici foarte mult si faci tot posibilul pentru a castiga. Atunci cand pierdem se vede pe fata ta ca te doare. Am alti clienti la care fac referire. Dar se pare ca intotdeauna cel mai muncitor se simte cel mai vinovat.
      Apreciez foarte mult ceea ce faci pentru echipa. De-ar fi toti ca tine ce bine ne-ar mai fi..

      Ștergere
  2. Si inca ceva, Robertino; daca vreti sa va las, va las!

    RăspundețiȘtergere
  3. pt catalin scutaru:esti binevenit la o echipa de la mijlocul clasamentului in caz ca te gandesti sa renunti.oferta concreta va fi facuta in momentul in care vei lua hotararea sa inchei socotelile cu actuala echipa,ca sa nu se supere baietii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cei care nu stiu sa se semneze....
    Catalin Scutaru este la fel ca, Totti sau Messi, va juca numai pentru o singura echipa.
    Nu mai insistati, ca insistati degeaba. Nici un jucator nu vrea sa plece de la echipa. Ce nu ati inteles voi este ca nu suntem doar o mana de oameni care ne intalnim doar sa jucam, suntem, inainte de toate, foarte buni prieteni care pe langa fotbal mai practica si alte activitati impreuna. Au mai fost si cateva sincope la echipa dar ele s-au exclus singure.

    RăspundețiȘtergere