Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 13 iunie 2013

Iesirea la munte - 07 - 09.06.2013

La distractii suntem number one.......
Inca stau si ma gandesc la minivacanta de sfarsit de campionat (eu .. la piscina, gratar si terenul de fotbal, altii .. la plimbari, lacuri, pesti), ce frumos si cat de bine ne-a simtit, unii chiar prea bine :)), ca s-au apucat de mutat.  Locatia a fost una superba cu tot ceea ce trebuie si a lasat o impresie frumoasa deoarece unii dintre noi chiar vor sa se mai intoarca acolo in aceasta vara. In ciuda multor avertismente vremea a fost perfecta si neasteptat de buna. Au fost cateva scapari pe care sper sa le repar de la an la an. Una dintre ele, si cea mai importanta, chiar daca e considerata iesirea baietilor, acordarea unei mai mari atentii celor care ne insotesc (sotii, prietene, logodnice sau amante), includerea lor in organizarea unui program comun in care sa se simta faptul ca, conteaza si ca trebuie sa se simta si ele bine. Deja sunt cateva voci care s-au cam saturat de acest tratament  si care nu vor sa mai vina si nu mi se pare normal. Mai multe vom discuta la anul cand se apropie o noua iesire.
Pozele pe care le-am facut vor fi postate in picasa si le voi pune pe un memory stick pentru a ajunge la fiecare. La fel, va rog, sa procedeze si cei care au mai avut alte aparate.
De acum ne vom vedea doar la antrenamentele de marti si poate atunci cand vom organiza vre-un turneu sau vre-o iesire la remy, gratar sau bere.

https://picasaweb.google.com/lh/myphotos


2 comentarii:

  1. Desi am fost sceptic la inceput, trebuie sa recunosc faptul ca locatia a fost foarte inspirat selectata. Sotia mea s-a simtit foarte bine, la fel si copii. Daca vrei sa organizezi ceva pentru fete, fa-o Robert, dar nu ma implica. Mai bine ai tu mai multa grija de sotia ta si lasa programele deoparte. la munte avem "liber la toate". Pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. liber....probabil e prea atent cu femeile altora...

    Mishu

    RăspundețiȘtergere