Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 23 august 2013

Breaking news..... Breaking news ++++++ Noutati...

Acum ca, vacanta sau concediile se afla pe sfarsit o sa va mai pun la curent cu ultimele stiri legate de echipa si ce s-a mai intamplat in ultima perioada:

  1. Saptamana trecuta am disputat un meci amical  castigat cu 8 - 2 in fata celor de la UTI. Din echipa au facut parte: Mircea, Robert, Dudu, Scuty, Caras, Fifi, Dragos.
  2. Ieri am disputat al doilea amical din aceasta vara castigat cu 15 - 5 in fata celor de la CONTINENTAL. Din echipa au facut parte: Mircea, Robert, Mishu, Scuty, Caras, Hurjui, Dragos.   Concluziile dupa cele doua amicale sunt foarte incurajatoare si datatoare de speranta pentru noul sezon. Se vede ca se joaca altceva, atitudinea este alta si tot ce se face se face constructiv. Chiar daca am jucat doar cu un efectiv redus acest lucru nu s-a simtit. Sunt jucatori care si-au dat drumul la joc si mai ales la conditia fizica. Antrenamentele de marti incep sa se simta pentru cei care au venit cel mai des si au lipsit cel mai putin.
  3. Am reusit legitimarea unui nou coleg, pe numele lui Mircea Chirica pe postul de portar. Pana acum in cele doua amicale ne-a dovedit ca este un portar cu experienta care poate ajuta echipa foarte mult atat la capitolul siguranta cat si cel al increderii.

       4.  O veste foarte importanta este ca au inceput demersurile pentru infiintarea unei structuri menite sa atraga fonduri pentru autofinantare - acoperire cheltuieli echipa (atragerea de sponsorizari, fonduri din diverse surse, procente din impozitul pe venit, procente din impozitul pe profit de la diverse firme) Asociatia Sportiva "Colosseum 2005 Iasi". Deocamdata sunt la stadiul in care asteptam daca putem folosi aceasta denumire.

       5.  Prima etapa din campionat va incepe pe 07.09.2013. V-am anuntat din timp pentru a nu avea surprize neplacute. Va rog fara absente nemotivate si mai multa implicare.

       6.  Pentru cei care stiu ca nu au dat banii pentru legitimatie  sunt rugati sa ii aduca marti, la antrenament.

       7.  Actionarii va trebui sa se pregateasca pentru prima rata care va trebui achitata in saptamana din inaintea primei etape. Actionarii sunt: Robert, Mishu, Florin, Dudu, Catalin si Laurentiu. Valoare plata totala: 400 ron, 67 ron/persoana. Va rog sa incercati ca de fiecare data sa aveti banii atunci cand trebuie.

       8.  Noul coordonator/antrenor va fi Dl. Darie Ioan, alias Caras, ajutat de Dl. Vilciu Daniel, alias Dudu. Incepand din acest moment, la antrenamente sau meciuri oficiale va veti adresa cu sintagma "mister". Cine nu va respecta sau va iesi din cuvantul celor 2 va fi amendat cu suma de 5 lei, bani care vor fi pusi la bugetul echipei.

      9.   In perioada 30 august - 1 septembrie 2013 va avea loc la Iasi, pe terenul de la Magic si UTI, a doua  editie a cupei Magic, cu participarea campioanelor dar si a catorva echipe din Iasi (Dinamo Iaşi, Aldoor Driver Iaşi, Angi Bau Iaşi, Lis Affair Tomeşti Iaşi). Ar fi un foarte bun prilej de a stuadia celelalte echipe din campionat pentru a fi pregatiti atunci cand vom da piept cu ei. Cine va putea merge e rugat sa tine cont de aceste aspecte si chiar sa-si noteze cateva concluzii.

     10. In data de 03.09.2013 se va face poza de grup pentru actuala editie de campionat 2013/2014, cu echipamentul oficial (alb/albastru). V-am anuntat din timp pentru a face tot posibilul sa fiti prezenti cu totii. Pentru cine nu vine nu se va mai reprograma o alta  sedinta foto.


Daca mai apar ceva noutati  voi reveni. Stati aproape...........


14 comentarii:

  1. De ca nu participam si noi la cupa Magic? Dragos

    RăspundețiȘtergere
  2. Deoarece inscrierile s-au facut pana pe 15 august si taxa a fost de 500 de ron, la care se adauga taxa pentru arbitraj - 25 lei/meci, taxa ptr sonorizare - 5 lei/meci, taxa medic - 10 lei/meci. Sper ca o data cu finalizarea asociatie sportive sa avem un buget pentru toate competitiile.
    Deocamdata este foarte greu sa aduni acesti bani. Spun asta din experienta deoarece eu adun banii pentru toate cheltuielile si stiu cat de greu vin.

    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari noului staff pentru stagiul reusit de pregatire, si mult succes in noul sezon!
    Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de urari si toate cele bune si tie. Lasa si tu un numar de telefon si o adresa, cine stie poate iti facem o vizita :)).
    Acasa cand mai vii?

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de asemenea. Prin tara nu cred sa ajung prea curand, mai probabil sa veniti voi, am sa iti dau un mesaj sa ai nr. meu, sa ma anuntati cand ajungeti sa pun berea la rece.
    Andrei:

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult succes intregului lot al Echipei Colosseum Iasi pe sezonul 2013/2014 si toata admiratia mea pt Dl. Manager Roberto !!! Salutari de la Ionut M.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare nespus de rau ca nu voi putea face parte din acest colectiv minunat si nu voi mai fi unul dintre golgeterii acestei echipe :)) imi lipsiti foarte mult...sper sa ne revedem cat de curand !!! Multa bafta Ionut M.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare nespus de rau ca nu voi putea face parte din acest colectiv minunat si nu voi mai fi unul dintre golgeterii acestei echipe :)) imi lipsiti foarte mult...sper sa ne revedem cat de curand !!! Multa bafta Ionut M.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mult succes intregului lot al Echipei Colosseum Iasi pe sezonul 2013/2014 si toata admiratia mea pt Dl. Manager Roberto !!! Salutari de la Ionut M.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim pentru urari. Vei avea intotdeuna un loc la noi in echipa, ai fost si vei fi un om de baza. Golul lasat de tine inca se simte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Era bine cu tine in echipa Ioane ca nu trebuia sa ma stresez ca atacant sa dau goluri - te ocupai tu si cu alti 3 fundasi golgeteri care, din pacate, anul trecut nu au mai dat randament. Nu dau nume dar iti dau un indiciu: numele lor incep cu R, M si T si se termina in obert, isu si avi !!!
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  12. In schimb avem in continuare toata baza in Catalin si media lui de autogoluri pe sezon!!
    F

    RăspundețiȘtergere