Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 18 noiembrie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Autodriver 1 - 3

Se pare ca anul acesta nu avem parte de surprize placute.......
Un nou meci, o noua infrangere, greseli pe banda rulanta, absenti numerosi, petrecareti peste masura - cam aceste cuvinte ar descrie perfect atmosfera de sambata. Jucam la fel ca nationala daca nu si mai prost, bine ca nu suntem pretentiosi si nu avem nici un obiectiv. Mai rau era daca eram antrenati de Piti:)). Cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu acest statut (de echipa mica) si sa ne vedem de-a lungul nasului (sa dam satisfactie celor care mai mult vorbesc decat fac sau se implica).
Saptamana viitoare va fi ultima etapa din acest tur de campionat urmand sa intalnim revelatia acestei editii - ANGI BAU CONCEPT.
Am inteles ca se organizeaza karaoke si la Bavaria - pentru amatori.


PS Mishu multumim de ajutor :)), nu ca ar fi contat daca baietii erau mai fresh.



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 1-3
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3
Marcatori: Luchian Octavian
Cartonase galbene: Contreras Javier
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 18
Vremea la ora jocului: temp. 12 grade Celsius
Jucatori prezenti: Chirica Mircea, Jigoranu Mihai, Niagu Andrei, Darie Ioan, Vinatoru Mihai, Scutaru Catalin,  Luchian Octavian, Contreras Javier, ;
Jucatori absenti:   Cotargasanu Mihai, Scarlatache Vlad, Grigoras Dragos, Vilciu Daniel, Pavel Florin, Stachie Marius, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: Chirica Mircea;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel

11 comentarii:

  1. anul asta,de fapt turul asta n-ati incurcat nimic.am sperat la un 0-0 macar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castigati-va punctele, bateti in meciurile directe daca vreti sa fiti campioni. Oricine ai fi cel care ai postat mesajul. Nu e treaba noastra sa facem puncte pentru unii sau altii. Noi suntem un grup de prieteni care incearca sa castige meciurile. Cand nu reusim asta, mergem mai departe. Dar n-avem nicio treaba cu echipele care vor sa castige campionatul, si MAI ALES CU CEI CARE NU SE SEMNEAZA.

      Catalin

      Ștergere
  2. Robert, lasa vrajeala. Ai vazut alt meci.
    Va spun eu cum au stat lucrurile pentru cei care n-au fost la meci:
    - Robert, din lateral dreapta, unghi inchis trage la poarta, in loc sa-i dea pasa lui Javier care era singur, pe linia de 6 metri a careului, si chiar pe mijlocul ei; si inainte de a trage la poarta chiar i-am strigat lui Robert sa-i dea lui Javier, pentru ca eu creasem culoarul liber ca pasarea cerului pentru spaniol;
    - Tavi trage la poarta, in conditiile in care eram 3 oameni singuri cu portarul lor; eram eu pe stanga, Vanatorul pe dreapta si Tavi, din afara careului, trage la poarta.

    La primul gol al celor de la Aldoor, eu am inchis tarziu la mijloc si un jucator de-al lor a tras de la mare distanta, si Mircea, care inca nu era incalzit bine, se uita la plasa cum tremura.

    La al doilea gol al lor, Vanatorul nu s-a retras la timp cu omul lor, si am primit gol.

    La al treilea gol eu am gresit o minge in fata, ei au plecat pe contraatac si ne-au dat gol sutand de la distanta. N-a iesit nimeni sa-l blocheze, in speta Tavi, care l-a asteptat, sau l-a invitat sa suteze.

    La asta s-a rezumat partida de sambata. Eu m-am enervat foarte tare, pentru ca avem ocazia sa pasam simplu in fata si sa ramanem cu poarta goala si Tavi si Robert trag de la distanta. Ma asteptam la Robert, care, cu toate ca i-am strigat dinainte de a ajunge mingea la el, sa-i paseseze lui Javier, nici nu s-a uitat vreo clipa la Javi. Insa Tavi trebuia sa paseze.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa inteleg ca fara cele doua greseli scorul trebuia sa fie 1-1 :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere Robert, oricand voi sprijini echipa!

    Si eu am impresia ca esti prea inversunat si prea critic avand in vedere ca pana la urma suntem o echipa de prieteni care joaca din placere. Nu spun sa nu fim inversunati in timpul jocului, dar dupa ce se termina e neplacut sa vezi doar comentarii negative. Mai mult decat atat, daca tu ai juca impecabil si fara greseala, as accepta absolut toate criticile la adresa echipei, dar atata timp cat si tu iei parte la succese si insuccese, consider ca ar trebui sa comentezi mai obiectiv si mai moderat jocul.

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  5. Mishu vezi ca vorbesti cu cealalta personalitate a lui Robert , nu cu Robert pe care il stii de martea care scoate mingea din poarta , incearca vole-uri de la mijlocul terenului, manaca mult si e baiat de treaba :)

    Fa diferenta Mishu!!

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am spus ca unul a fost mai slab ca altul, cand fac comentarii ii pun pe toti la un loc (adica si pe mine). Nu ma exclud atunci cand spun ceva despre echipa. Criticele le primesc doar de la cei care au fost prezenti (ex: Catalin) nu de la cei care nu s-au putu trezi (ex Florin) sau de la altii care aveau alte planuri (ex. Mishu). Inteleg ca fiecare mai are cate ceva de facut si nu poate ajunge de fiecare data dar nu inteleg de ce se comenteaza fara sa fi stiut ceea ce a fost pe teren. Ti-am spus si cu riscul de ma repeta, toate reprosurile sunt adresate echipei adica si mie, inclusiv. De unde si pana unde ai tras tu concluzia ca eu as fi jucat perfect si doar ceilalti ar fi fost de vina?????????????
    Imi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce am postat pe acest blog, bun sau rau, fie ca va place sau nu. Nu am facut decat sa relatez sirul evenimentelor, nimic altceva. Fiecare e liber sa-si expuna propria parere. Asa cum eu respect parerea ta asa va trebui sa respecti parerea mea. Pana o sa se ocupe altcineva de blog o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu astfel de critici. Cine nu munceste, nu greseste!

    PS Florin te invit sa ghicesti care personalitate a postat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AM inteles Robert, dar te-as ruga totusi un singur lucru, sa nu mai confunzi placerea de a veni sambata la meci cu obligatia. Asta cel putin in cazul meu, deoarece "daca am alte planuri" nu e nevoie sa tot primesc reprosuri.

      Mishu

      Ștergere
    2. Si eu sunt de acord cu Mishu. Inca suntem un grup de prieteni care ne adunam la fotbal martea si sambata. Cred ca fiecare dintre noi incearca sa castige. Daca nu reusim asta nu inseamna ca n-am vrut, poate N-AM PUTUT.

      Si in plus fiecare dintre noi avem servicii, familie ...

      Catalin

      Ștergere