Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 13 noiembrie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Toska Team NG 6 - 2

O schimbare..............in bine.
Cate 3 goluri pe repriza, e bine, dar se putea si mai bine. Cele doua goluri luate au fost mult prea usor pentru diferenta de valoare din teren. As putea spune ca le-am primit fix ca in curtea scolii.
Primul gol a venit ca urmare a unei scheme gandite si foarte bine pusa in practica de catre Fifi si Robert. Pot spune ca este primul gol care iese dintr-o asemenea faza :)). Ceva emotii au mai fost doar la golul egalizator, in rest am controlat partida si am reusit un joc legat, cu multe ocazii.
Sambata dam examenul de maturitate in compania celor de la Autodriver si deja multi au inceput sa cedeze psihic si sa isi anunte lipsa, din diverse motive. Chiar daca e pe primul loc nu inseamna ca nu putem rasturna calculele hartie si sa facem o figura frumoasa, fiti mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii.
Anul aceasta nu am reusit sa facem nici o surpriza placuta si ar fi minunat daca cei care vor veni sambata vor da 110% si se vor mobiliza mai bine decat o fac de obicei.

Ca fapt divers, vineri suntem invitati la Javier sa vizionam meciul Grecia - Romania. Fiecare e rugat sa vina cu cate ceva (seminte, bautura, popcorn, napolitane, prajituri, pizza, placinte, alune samd). Intrare incepand cu ora 21.00.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 3-1
Rezultat final: 6-2
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2
Marcatori: Darie Ioan, Contreras Javier - 2, Stachie Marius - 2, Jigoranu Robert
Cartonase galbene: Jigoranu Robert, Vinatoru Mihai
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7.5
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 15 grade Celsius
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Chirica Mircea, Jigoranu Mihai, Cotargasanu Mihai, Niagu Andrei, Darie Ioan, Vinatoru Mihai, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Pavel Florin, Contreras Javier, Stachie Marius;
Jucatori absenti:  Luchian Octavian, Scarlatache Vlad, Grigoras Dragos;
MVP-ul meciului: Contreras Javier;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel

5 comentarii:

  1. Am facut surpriza, sau semisurpriza, in meciul cu Dinamo. E adevarat si faptul ca nu ne-au batut de vreo 2 ani.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  2. uitati-va la lista de shopping a lui Robert : bautura si 10 feluri de mancare
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai facut o surpriza si cu Perpetus :)
    Ma mir ca nu aduna Robert bani sa faca el cumparaturile ... o fi datorita faptului ca incepe postul :)
    Din descrierea meciului inteleg faptul ca primul gol al celor de la Tosca a venit in urma unei faze gandite de Robert si Fifi :)) ... cred ca nu ar trebui sa il implicam pe Fifi, chiar daca nu a fost in forma maxima :)

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca Robert are pile la administratorul blogului .. prea e laudat. Nu prea tin eu minte contributia lui la faza fixa respectiva. Din cate imi amintesc, Fifi a tras direct la poarta. Sau poate asta a fost faza "bine gandita" de el: sa-l lase pe Fifi sa bata lovitura libera .. :))

    Dudu

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca cineva trebuie sa-si faca un control :)) deoarece are pierderi de memorie si ii mai este afectata si vederea. Se pare ca stim cat de concentrati sunt unii la meci, care, cu siguranta, sunt departe de realitate.
    Si.....da.....Robert are pile la administrator deoarece il ajuta de fiecare data si stie ca se poate baza pe el intotdeauna :)).
    Voi de ce nu faceti la fel??????????????

    PS Dudu sa ii dai un telefon lui Fifi poate iti explica cum a fost faza, poate o faci si tu o data.

    Robert

    RăspundețiȘtergere