Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 15 martie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - AngiBau 3 - 3

Mobilizarea exemplara a celor 6 .......
Avand in vedere numarul mare de absenti (unii accidentati, altii cu serviciu, restul nepasatori si lipsiti total de interes fata de echipa) rezultatul final reprezinta o adevarata performanta. Chiar daca echipa a avut in componenta unii dintre cei mai buni jucatori pe care ii are la dispozitie COLOSSEUM 2005 IASI, oboseala si-a spus cuvantul, pe final, si doar cateva minute au facut diferenta ca sa nu scoatem o victorie. De remarcat pofta de gol a lui Tavi si faza individuala, de toata frumusetea, a lui Mishu. Pacat ca poate cu 2 rezerve am fi putut face diferenta. Oricum, la vara, e clar ca vom umbla la componenta lotului si cei care au gresit fata de echipa si mai ales fata de coechiperi vor fi pusi pe liber.
Imi pare rau ca am inceput sa ne batem joc de munca unor baieti care pun suflet si care se straduiesc sa tina aceasta echipa.
Incepand de marti fiecare jucator va primi un tabel cu lotul echipei si se va ocupa de confirmari, intr-o ordine stabilita de comun acord. In felul acesta speram sa va faceti o ideie despre cata munca si timp este nevoie pentru a strange oameni la antrenament si la jocul din campionat.

In alta ordine de idei fondul de avertisment s-a epuizat si va trebui sa depunem alti 50 lei. Si ca sa o tin tot asa :)), va trebui sa platim si 150 lei pentru etapa a doua din cupa DGB, etapa care se va desfasura incepand de duminica viitoare, la terenul din Tudor - Magic. Foarte important pentru noi este primul meci, cel cu Dinamo. Deoarece doar prima echipa se va califica mai departe, e foarte important sa castigam acest meci pentru a ne putea atinge obiectivul - FINALA. 


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 3-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3
Marcatori: Luchian Octavian, Mishu, Dogaru Marian
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 14 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Darie Ioan,  Luchian Octavian, Cotargasanu Mihai,  Niagu AndreiDogaru Marian;
Jucatori absenti: Chirica MirceaVilciu Daniel,  Prepelita Laurentiu, Contreras Javier, Pavel Florin, Vinatoru Mihai, Scarlatache Vlad, Stachie Marius,  Grigoras Dragos, Jigoranu Mihai, Scutaru Catalin; 
MVP-ul meciului: Mishu & Tavi;
Antrenor: Darie Ioan;
Suporter no 1: Laurentiu;



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu