Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 1 martie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - M Design Croitorie 1 - 4

Doar calificare... in rest tacere.........
Chiar daca calificarea era rezolvata inca din inaintea ultimei partide atitudinea arata astazi a dezamagit. Lipsa totala de reactie in momentele cheie si-a spus cuvantul si doar inexactitatea adversarilor nu a facut ca rezultatul sa fie unul si mai mare. Din pacate avem cativa jucatori foarte importanti care atunci cand lipsesc se simte. Trebuie sa trecem peste perioada aceasta mai grea si sa ne revenim in urmatoare etapa a cupei DGB acolo unde putem chiar obtine ceva spre deosebire de campionat.
Norocul nostru a fost ca pentru extragerea fazei a doua a grupelor a participat Dudu (norocos ca intotdeauna, mai putin la fete :)) dar ce este al lui e pus deoparte si se apropie) care ne-a trimis in cea mai accesibila grupa, cu:

  1. Dinamo
  2. OMCO
  3. COLOSSEUM 2005 IASI
Primul meci va fi cel mai important si care poate stabili cine merge mai departe in semifinale (doar primul loc se califica), cu Dinamo. Oricum si cealalta echipa este una foarte incomoda si care poate pune probleme ambelor echipe. In aceasta grupa toate echipele sunt favorite, un fel de grupa a Romaniei pentru calificarea la EURO 2016 :))
Avem o sansa nesperata care ne poate trimite in semifinale si pentru care trebuie sa ne mobilizam, sa dam totul pentru acest obiectiv, unul tot mai realizabil. Asa ca cei accidentati sa stea cat mai linistiti si sa revina mai puternici, cei in forma sa se mentina, cei nervosi sa se calmeze iar cei care lipsesc sa se intoarca.
Avem o sansa unica de a face un lucru care la un moment dat parea imposibil, un vis care se poate transforma in realitate si voi face tot ce depinde de mine pentru a-l realiza. Vreau o atitudine pozitiva si plina de incredere din partea tuturor.

Marti vom juca in campionat cu Aldoor asa ca ne vedem atunci pentru a discuta.

Pentru cei care sunt implicati in infiintarea asociatiei va rog sa rezolvati cu certificatul fiscal. Stiu ca sunteti ocupati, ca nu aveti timp si asmd dar va spun din propria experienta ca mai mult de 2 ore nu va trebuie. Mai jos va scriu inca o data ce trebuie sa faceti:

Cazierul fiscal se elibereaza de la finante la etajul 2 camera 1204.
Cand mergeti acolo ar trebui sa aveti:
- cere tip completata ( cred ca este pe net formularul)
-  copie dupa bulletin
- chitanta pt plata taxei de 20 lei
- cazier judiciar - se elibereaza pe loc  si tot ce va trebuie (timbru fiscal, taxa si formular) se gaseste acolo. Foarte important la scopul pentru eliberare - cazier fiscal.




Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-2
Rezultat final: 1-4
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 1-4
Marcatori: Luchian Octavian
Cartonase galbene: Grigoras Dragos
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4,5
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 4 grade Celsius
Jucatori prezenti: Chirica MirceaVilciu Daniel, Darie Ioan,  Luchian Octavian, Scarlatache Vlad, Dogaru Marian,  Grigoras Dragos;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Prepelita Laurentiu, Pavel Florin, Vinatoru Mihai, Contreras Javier, Cotargasanu Mihai, Jigoranu Mihai, Niagu Andrei Stachie Marius, Scutaru Catalin;
MVP-ul meciului: Chirica Mircea;
Antrenor: Darie Ioan;
Suporter no 1: lipsa, s-a simtit;



2 comentarii:

  1. Mai aveti un jucator la echipa, Scutaru Catalin Ion. Nu e trecut nici la prezenti, nici la absenti!!! Ce se intampla? L-ati dat afara??? Deja l-ati uitat?

    Numarul 4

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot merge la caziere. am foarte mult de lucru la servici. Lucrez si de acasa pana noaptea tarziu. nu pot rupe 2 ore in timpul zilei. Nu vreau sa va suparati pe mine, dar chiar nu pot.

    Catalin (numarul 4)

    RăspundețiȘtergere