Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 28 februarie 2014

Schimbari program echipa

In programul echipei au aparut cateva schimbari de care va rog sa tineti cont:

  1. Meciul de maine cu Toska a fost castigat la masa verde cu scorul de 3 - 0. Motivul este retragerea echipei din campionat.
  2. In locul meciului cu Toska vom juca al treilea meci din grupa din cadrul cupei DGB, cel cu M Design Croitorie, de la ora 13.45, terenul de la Magic. Dupa cum stiti suntem deja calificati dar nu vreau sa ne culcam pe o ureche si sa incercam sa facem un joc bun pe care sa il castigam. Suntem mai buni si trebuie sa confirmam acest statut. Totul depinde de noi si indiferent cu cine jucam o vom face la victorie.
  3. Marti, 04.03.2014, ora 19.00, vom intalni, in meciul din campionat echipa Aldoor Auto Driver. Meciul trebuia sa se desfasoare sambata, 08.03.2014. Motivul este participarea echipei Aldoor la cupa prieteniei Bergenbier. Deocamdata, pana la aceasta ora nu suntem si noi inscrisi deoarece unul dintre voi a uitat sa fac un lucru foarte simplu - sa se inscrie. Ora de marti va fi platita de catre cei de la Aldoor si meciul va fi pregatit de catre Caras.
  4. Din cauza unor probleme medicale atributiile mele la echipa vor fi preluate de catre Caras, Dudu sau Mishu. Va rog sa ii sprijiniti si sa va implicati in activitatile echipei.

PS In final tin sa ii felicit pe aceasta cale pe Florin si Mircea si sa le urez un calduros LA MULTI ANI, MULTA SANATATE si va asteptam alaturi de echipa.  Toate cele bune din partea colectivului COLOSSEUM.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu