Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 8 februarie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Parohia Bucium 8 - 2

Cel mai frumos meci din acest campionat....
In sfarsit, dupa mult, mult timp am facut meciul perfect in compania unui adversar deloc modest. Un meci dominat de la capat la altul si cu multe alte ocazii. Toti jucatorii folositi s-au ocupat perfect de sarcinile atribuite si doar scorul prea mare si concentrarea pana la sfarsitul jocului au dus la primirea celor doua goluri in poarta neferictului Sharky care a aparat senzational pana atunci.
Balul a fost deschis de o torpila sol-aer a lui Tavi care i-au lasat pe toti uluiti. Faza cea mai tare a fost ca nici macar marcatorul nu si-a dat seama ca mingea intrase in poarta (deoarece lovise bara din spate pe care este sustinuta plasa mingea iesise foarte rapid din poarta, cam cum a fost si sutul) si chiar derutand si arbitrii.
Aceasta a fost punctul cheie al meciului care a declansat mecanismul de pase si goluri.
Trebuie sa ne bucuram de acest meci deoarece meritam . Chiar daca nu o sa jucam mereu asa macar sa aratam daruirea din ultimele doua meciuri, sa fim impacati ca ne-am implicat si nu ne-a batut joc de acest minunat sport.

LIKE :))

Update Mishu:
Este evident ca spre deosebire de ultimile meciuri, astazi am si marcat ... chiar daca am si facut cateva greseli nepermise ... pana la urma important e sa dai mai multe decat primesti.

Felicitari lui Tavi care a deschis recitalul, turnand plumb in ghetele adversarilor si a dat si pase de gol dupa golul invizibil!
Felicitari atacului, Vanatoru care a facut foarte bine si faza defensiva, dar impreuna cu Dragos au aratat ca totusi putem avea un atac periculos!
Felicitari lui Vlad, care pe langa faptul ca a marcat, a fost foarte eficient la mijloc si la faza defensiva!
Felicitari lui Dudu care in ciuda greselii de la final, a aratat ca este un jucator polivalent, descurcandu-se foarte bine ca aparator si avand cateva interventii decisive in prima repriza!
Felicitari lui Sharky, deoarece a aratat ca un portar consacrat!
Multumim lui Catalin si Robert pentru suportul de pe margine!
Cred ca eu si Caras putem mai mult decat am aratat azi, dar mai avem timp in urmatorii 5-6 ani pentru a demonstra asta! :)


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 4-0
Rezultat final: 8-2
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0, 8-0, 8-1, 8-2
Marcatori: Tavi - 2, Vanatoru - 2, Dragos - 3, Hurjui - 1
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9,5
Spectatori: 25
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, rece
Jucatori prezenti: Niagu Andrei, Scarlatache Vlad, Vilciu Daniel, Darie Ioan, Cotargasanu Mihai, Luchian Octavian, Vinatoru Mihai,  Grigoras Dragos, Jigoranu Mihai;
Jucatori absenti: Stachie Marius, Contreras JavierChirica Mircea, Ciohodaru Radu, Dogaru Marian, , Prepelita Laurentiu, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: Tavi si Vanatoru;
Antrenor: Darie Ioan sustinut de Scutaru Catalin (accidentat);


Un comentariu: