Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 25 aprilie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Dinamo 2 - 3

Putini dar cu mult suflet...
Dupa cum puteti observa mai jos prezenta a fost minima dar am numai cuvinte de lauda pentru cei prezenti. Cu totii ne-am batut pana la epuizare si la cum am jucat si la ce ocazii mari am avut chiar si un egal era nemeritat. Din pacate nu am avut un pic de sansa.
Oricum esential este ca usor, usor vom face o echipa doar din oameni seriosi, cu suflet si cu dorinta de a face ceva frumos. Sunt satul sa ma rog de unul de altul, sa dau in fiecare saptamana mesaje si telefoane pentru a alcatui o echipa. De acum o sa ma sunati voi pentru confirmare, nu mai sun pe nimeni. La sfarsitul sezonului tragem linie si cine se vede ca s-a implicat sau este om serios si se poate baza pe el merge mai departe, cine nu mai doreste este rugat sa predea echipamentul. Multi dintre voi aveti impresia ca aceasta echipa merge asa de la sine dar nu aveti idee cate sacrificii fac unii dintre noi. Daca voua va este greu sa va sacrificati 2 ore si 20 minute pe saptamana sau sa va faceti un program in care sa aveti in vedere ca marti aveti antrenament de la ora 19 la 20.30 si sambata aveti meci in campionat atunci cuvintele sunt de prisos pentru a va putea spune ceea ce gandesc. Inteleg ca nu se poate in fiecare saptamana, ca fiecare mai are obligatii dar sa nu fiti in stare sa dati macar un amarat de sms ca nu puteti veni asta nu am sa inteleg niciodata.
De sambata schimbam foaia si repet cine nu mai vrea sau nu mai poate e rugat sa ma anunte.
Multumesc pentru intelegere.



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 1-0, 1-2, 1-3, 2-3
Marcatori: Robert, Hurjui
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 6.5
Spectatori: 15
Vremea la ora jocului: temp. 17 grade Celsius
Jucatori prezenti: Chirica Mircea, Darie Ioan, Jigoranu RobertGrigoras Dragos, Scarlatache Vlad, Scutaru Catalin;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Vinatoru Mihai, Cotargasanu Mihai, Prepeliță Laurențiu, Niagu Andrei, Vilciu DanielStachie Marius, Luchian Octavian, Dogaru Marian, Contreras Javier;
MVP-ul meciului: echipa
Antrenor: echipa;
Suporter no 1: echipa;



Un comentariu: