Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

miercuri, 14 mai 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 1 - 0

Un meci frumos, un adevarat derby, la mijlocul clasamentului :))...............
Un joc foarte frumos cu toate ingredientele necesare pentru un derby: faze frumoase, ratari mari, accidentari, faulturi dure, parade frumoase si un gol fabulos. Jocul a fost dominat de catre echipa noastra, care a fost permanent la conducerea jocului. Un asemenea joc nu se putea termina decat cu un gol (dupa parerea marcatorului "cel ma frumos gol care a fost inscris la aceasta echipa" :))  ) absolut extraordinar - gol din voleu, sub bara, dintr-o centrare de calitate a lui Vanatoru.
Din pacate, Dragos s-a accidentat destul de rau si se pare ca acest sezon s-a incheiat pentru el, alaturandu-se unei liste mai mari de accidentati: Tavi, Marian, Dudu, Laurentiu. Anul acesta a fost unul in care am suferit cel mai mult la acest capitol.


Tot sambata s-au achitat cate 2 lei pentru legitimatiile electronice pentru tot lotul.

PS Atentie la cei care trebuie sa faca convocarile. Saptamana aceasta se va ocupa Hurjui, urmeaza Sharky, Tavi, Marian, Mishu, Javier, Fifi, Dragos, Mircea, Vanatoru. Chiar daca nu sunteti apti, nu veti putea scapa de acest lucru. Asa ca stati aproape de echipa si urmariti cand va va veni randul.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-0
Evolutia scorului: 1-0
Marcatori: Scutaru Catalin
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 25
Vremea la ora jocului: temp. 18 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu Scutaru Catalin, Jigoranu RobertGrigoras Dragos, Scarlatache Vlad,  Vilciu DanielVinatoru MihaiStachie Marius;
Jucatori absenti: Chirica Mircea, Pavel Florin, Prepeliță Laurențiu, Luchian Octavian, Dogaru Marian, Darie Ioan, Cotargasanu Mihai, Niagu Andrei, Contreras Javier;
MVP-ul meciului: Scuty;
Antrenor: Vilciu Daniel;
Suporter no 1: echipa;
2 comentarii:

  1. Felicitari marcatorului celui mai frumos gol de la echipa!!! (inclusiv autogolurile ?:) )

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  2. Autogolurile au fost frumoase, dar acest gol va ramane unul remarcabil!!!

    Catalin

    RăspundețiȘtergere