Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 20 mai 2014

Colosseum 2005 Iasi - UTI 2 - 3

Ne-a batut ... norocul :))
Cred ca nu are rost sa mai incep cu clisee de genul "cel mai periculos scor" ca, acum, nu isi mai are rostul. Cred ca si daca conduceam cu 3, 4 tot bataie luam. De ce trag aceasta concluzie? Raspunsul e foarte simplu, norocul. Am mai vazut echipe norocoase dar sa dai 2 goluri din nimic, sa se loveasca mingea de tine si sa se duca in poarta, parca e prea de tot. Am ramas cu un gust amar, cu ratari inexplicabile si cu golurile "bulanoase" ale adversarilor.
Pacat de golurile frumoase si efortul depus din prima repriza. Daca e sa nu ai si un pic de noroc degeaba mai joci, totul e in van. Cu siguranta nu meritam sa luam bataie de la o echipa, din punctul meu de vedere, mult mai slaba. 
Sambata, 24.05.2014, avem pauza deoarece trebuia sa jucam cu Toska si dupa cum bine stiti s-a retras din campionat, asa ca ne vedem marti, apoi iar marti si pe urma sambata, 31.05.2014, cand vom juca cu Aldoor.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 2-3
Marcatori: Fifi, Hurjui
Cartonase galbene: Fifi
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 25
Vremea la ora jocului: temp. 18 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Chirica Mircea, Jigoranu RobertDarie Ioan, Cotargasanu Mihai, Niagu Andrei, Contreras Javier, Scarlatache Vlad,  Vilciu DanielStachie Marius;
Jucatori absenti: Chirica Mircea, Pavel Florin, Prepeliță Laurențiu, Luchian Octavian, Grigoras Dragos, Dogaru Marian, Vinatoru MihaiScutaru Catalin;
MVP-ul meciului: norocul;
Antrenor: Vilciu Daniel;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu