Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 30 august 2014

Cupa Magic cu bune si rele

Dupa prima participare la un turneu de asemenea anvergura, asa cum a fost cupa Magic, nu pot sa spun decat ca abia astept sa participam anul viitor. Poate multi o sa va mirati de ce spun lucrul acesta dar printre multe suparari si frustrari ca se putea mai mult eu zic ca ne-am descurcat mai mult decat onorabil avand in vedere ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Sa speram ca am tras invatamintele necesare pentru a nu mai avea regrete de genul avute anul acesta si nu o sa ne mai multumim doar cu simpla prezenta. Va asigur ca, cu schimbarile care vor avea loc la echipa nu va mai trebui sa trecem prin aceasta situatie prin care am trecut de atatea ori. Cine cred ca poate tine pasul, isi doreste mai mult si vrea sa se implice pentru a schimba in bine aceasta echipa e binevenit.
Dupa un inceput destul de bun cu echipa Neatza si o infrangere neasteptata pe final dupa ce am condus in 1-0, a urma meciul cu Fiesta, pe care l-am pierdut in fata unei echipe cu mai multa experienta si un joc colectiv net superior, asta si din cauza faptului ca am prins o zi mai proasta. Dupa prima zi am ajuns la concluzia ca daca nu ai si un pic de noroc totul e in van.
Sambata ne-am mobilizat mai bine si jucand fara presiunea rezultatului am facut spectacol cu echipa Inter.
Vineri 29.08
09:45
T1
 F
NEATZA BUCURESTI    2
COLOSSEUM 2005 IASI      1
Vineri 29.08
20:15
T1
 F
FIESTA ROMAN           2
COLOSSEUM 2005 IASI      0

Sambata 30
10:30
T3
 F
INTER VASLUI            1
COLOSSEUM 2005 IASI      6
Cu o linie de clasament cu 2 infrangeri, 1 victorie, golaveraj pozitiv +2 (7-5), avand o grupa destul de puternica si fiind la prima participare am iesit cat de cat onorabil si cu capul sus. Stiu ca se putea mai mult dar mai si stiu ca pentru noi e ceva pus deoparte si asa cum a mai spus cineva:
"LUCRURILE FRUMOASE SE INTAMPLA CELOR CARE STIU SA ASTEPTE"



2 comentarii:

  1. Salut!

    Nu am scris niciodata pe acest blog, dar a venit momentul cand sunt nevoit sa o fac. Asadar, in primul rand, felicitari tuturor baietilor pentru prestatia buna pe care ati avut-o la aceasta prima participare la Cupa Magic. In al doilea rand doresc sa va anunt ca a venit momentul ca eu sa imi anunt retragerea din aceasta echipa frumoasa, deoarece consider ca nu mai reusesc sa fac fata unei competitii sportive de o asemena anvergura. Pentru mine este prea mult, este (cred) un nivel prea ridicat, si simt ca nu mai fac fata. Nu doresc sa "incurc" aceasta echipa care poate face o alta performanta decat cea in care eu eram titular. Am incercat sa ajut, am incercat sa ma antrenez in toata aceasta pauza de vara, insa am realizat ca nu a fost deloc utila munca pe care am prestat-o pentru a creste din punct de vedere a formei.

    Ii multumesc lui Laurentiu ca a avut incredere in mine atunci cand m-a recomandat
    pentru a face parte din aceasta echipa, sunt mandru ca am facut parte din acest colectiv, si nu imi ramane decat sa va doresc multa bafta pe viitor!

    Mircea

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos pentru ajutorul dat in momentele grele si poate cand revii la sentimente mai bune si iti trece supararea mai vii sa joci cu noi, marti sau sambata, legitimatia ta este in continuare valabila si tocmai a fost semnata pentru noul sezon. Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva si te mai asteptam atunci cand esti disponibil. Nimic nu s-a facut cu intentia de a te supara, poate fara sa ne dam seama am mai comis-o uneori. Sper sa lasi la o parte vina ca ne-ai incurcat si sa revii la echipa. Toti mai avem si zile proaste dar trebuie sa tii cont ca inainte de fotbal suntem si vom fi prietenii tai.
    Robert.

    RăspundețiȘtergere