Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 5 - 1

Am dat startul la retur cu o victorie concludenta......
Desi mai putini, la numar, decat adversarii nostri, am reusit sa facem un meci foarte spectaculos cu foarte multe ocazii de poarta si cu performanta, pe langa cele 5 goluri, de a trimite mingea in bara de 6 ori. In prima repriza am ratat foarte mult iar in cea de-a doua am finalizat mai mult. Ghinionistul primei reprize a fost Carolica care a reusit performanta de a trimite mingea in bara de 4 ori dar s-a revansat in cea de-a doua  cand a reusit o faza individuala de toata frumusetea cu o executie fabuloasa. Golul inscris de Scuty a venit pe o faza tiki-taka Colosseum :)) cu mingea care a trecut pe la toti jucatorii cu pase numai din prima. De efect au mai fost si combinatiile din prima dintre Fifi si Carolica pe parcursul meciului. Pacat cu nu am avut spectatori ca i-am fi ridicat in picioare :)).
Am avut parte de un meci frumos dar mai dificil decat o arata scorul. Toate felicitarile pentru cei prezenti care, in ciuda frigului, au dat dovada de multa daruire si implicare.
Saptamana viitoare intalnim Parohia, echipa care s-a intarit foarte mult (nu mai este echipa care am zdrobit-o cu 8-0) si va trebui sa lasam meciul acesta in urma si sa ne concentram chiar mai bine decat am facut-o astazi..

Pana saptamana viitoare va trebui sa ne hotaram daca ne inscriem in cele doua cupe:
1. Cupa DGB HIT - desfasurata in perioada 17-18.01.2015
Taxa de inscriere: 150 lei + arbitrajul si eventualele cartonase
Vor fi grupe de cate 4 echipe, asa ca in prima faza, vom juca 3 meciuri.
2. Cupa Unirii - desfasurata in perioada 09-11.01.2015, la Sala Polivalenta si cele 2 terenuri din Tudor, de la Magic.
Taxa de inscriere: 600 lei;
Vor fi foarte multe echipe din tara, echipe de calibru.
Castigatoarele celor 2 cupe vor merge la turneul final pentru castigatoarele de cupa din toata tara.


Nu uitati sa trimite-ti un raspuns pe facebook in ceea ce priveste iesirea de sfarsit de an (Locatie si data). Ar fi foarte frumos sa fim cu totii deoarece este o traditie si mai ales ca anul acesta facem 10 ani de Colosseum. Ar trebui sarbatorit cu fast.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-1
Rezultat final: 5-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1, ....., 5-1
Marcatori:  Dragos 2, Carolica, Dudu si  Scuty
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 8
Vremea la ora jocului: temp. 2 grade Celsius, foarte frig
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Stachie Marius, Darie Ioan, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel,  Scutaru Catalin, Petrut Ciprian, Grigoras Dragos;
Jucatori absenti:   Ciohodaru RaduScarlatache Vlad, Cotargasanu Mihai, Dogaru Marian,  Luchian Octavian, Contreras Javier, Niagu AndreiPavel FlorinChirica Mircea, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: dream team :))
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: Vasile


7 comentarii:

  1. Felicitari DREAM TEAM si lui CARAS !!
    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca am sustinere ptr ambele daca nu poate cupa DGB (totul este in functie de buget). Robert

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu votez pentru niciuna. Daca mai e nevoie sa ma justific, va rog sa recititi mailul cu evidenta cheltuieli de zilele trecute.
    Inainte sa mai facem alte cheltuieli, hai sa la acoperim pe cele existente acum.

    Dudu

    PS: Cupa HIT nu e doar 150 RON. Asta e taxa pentru cele 3 meciuri din grupa. Daca te califici, mai trebuie sa platesti (ar trebui sa stim deja din experientele anterioare).

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer nu stiu care sunt diferentele intre cel 2 competitii. La prima impresie as merge pe DGB HIT. Dragos. Ma achit si de obligatiile financiare cand ajung in Iasi

    RăspundețiȘtergere
  5. Diferenta dintre cele 2 competitii este ca, cupa DGB se desfasoara numai cu echipe din din Iasi iar la cupa Unirii participa echipa si din alte judete (campioana pe tara, vicecampioana + alte echipe de valoare), bineinteles si cheltuielile sunt altele (taxa de participare: 600 lei ptr C.Unirii - indiferent daca ajunge pana in finala platesti doar taxa + eventualele cartonase si 150 lei C.DGB - la DGB se mai adauga plata cu arbitrii, eventualele cartonase, alte plati daca ne calificam in faza urmatoare, aceasta taxa de 150 este doar pentru meciurile din grupe). Cam asta ar fi diferenta.

    RăspundețiȘtergere