Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 14 noiembrie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - EBS 5 - 3

Un meci de calitate....
Se pare ca suntem echipa surprizelor dupa victoria si prima infrangere a liderului la zi - EBS. Scorul ne arata cat de frumos a fost meciul si cum am reusit de fiecare data sa revenim la conducere dupa ce am fost egalati. Golurile au fost de poveste, unele mai frumoase ca altele, goluri care au pus plumb in picioarele adversarilor si noua ne-au dat aripi. Chiar daca am reusit sa facem un joc exact, cu o aparare foarte compacta, vreau sa mentionez ca golurile primite au fost din greseli nepermise de marcaj si mai ales din prisma faptului ca in loc sa ne concentram la joc preferam sa comentam la arbitru. Vreau sa tineti cont ca atunci cand faceti acest lucru pe langa faptul ca ajutati adversarul, va incurcati si coechiperul. 
Lasand la o parte partea negativa vreau sa felicit, inca o data, pe toti cei care au facut din acesta seara una minunata.
Sambata aveti program de voie :))  si ne vedem marti la antrenament.

PS La multi ani si multa sanatate lui Caras si familiei lui care astazi isi serbeaza ziua de nastere. Ii multumesc enorm pentru ajutorul si aportul  pe care il aduce in cadrul acestei echipe.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-1
Rezultat final: 5-3
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2, 5-3
Marcatori: Javier 2, Fifi, Hurjui, Mishu
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 15
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Stachie Marius,  Cotargasanu Mihai, Dogaru Marian, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel,  Scutaru Catalin, Luchian Octavian, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Contreras Javier;
Jucatori absenti:  Stratu Iulian,  Pavel Florin, Petrut Ciprian, Niagu Andrei, Grigoras Dragos, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: Javier
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: -

3 comentarii:

  1. Felicitari !! Asta da surpriza :)
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani fericiți Caras!! Radu

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai băieți, parca intineriti de la meci la meci. Într-adevăr, Colosseum a rămas echipa marilor surprize, echipa care bate liderul și se încurcă cu echipele mici. Bravo vouă. La Roman începe de săptămâna viitoare cupa 1 Decembrie și ma gândeam poate ne înscriem și noi anul asta. Ideea e ca meciurile se vor juca atât în weekend cât și în cursul saptamanii. Dacă sunteți interesați, eu personal as fi extrem de bucuros. Felicitări încă odată și.... HAI ROMANIA!!! Iulica.

    RăspundețiȘtergere