Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 21 martie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Parohia 2 - 3

Un meci de cosmar, un meci pe care trebuie sa il uitam cat mai repede...
Prea multe nu prea mai sunt de spus dupa ce am facut cel mai prost joc din acest sezon. Trebuie sa privim inainte si sa ne concentram pentru meciurile viitoare, ce a fost, a fost. Stim cu totii ca nu aceasta e valoarea noastra si trebuie sa tragem invatamintele necesare pentru a nu mai ajunge in aceasta situatie.
Poate e mai bine ca din cand in cand mai primim cate un dus rece. Indiferent ca jucam cu UTI, E-on sau Parohia trebuie sa jucam cu aceeasi ardoare si concentrare. Nu trebuie sa mai fim asa de sensibili cand ni se aduce ceva la cunostinta si sa incercam sa luam totul constructiv, sa dam tot ce avem mai bun pentru a face diferenta.
Mai avem  9 meciuri si timp destul pentru a termina acest campionat in cel mai frumos mod posibil. Voi discuta cu fiecare si vom vedea pe cine ne vom baza pe viitor. In functie de acest lucru vom face cateva schimbari. Avem nevoie de un lot echilibrat si de oameni pe care ne putem baza, nu cand doresc ei si atunci cand echipa are nevoie de ei (sunt scuzati cei cu un program dificil la serviciu si taticii).
Cu una, doua schimbari, atent facute, vom deveni o echipa mult mai compacta si echilibrata valoric, pregatita pentru un nou sezon si, poate, pentru un loc pe podium.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3
Marcatori:  Marian, Claudiu
Cartonase galbene:  Marian, Hurjui, Claudiu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 14  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Dogaru Marian, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Luchian Octavian, Scarlatache Vlad, Cotargasanu Mihai, Stachie Marius ;
Jucatori absenti: Grigoras Dragos, Stratu Iulian Darie Ioan,  Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Petrut Ciprian, Niagu Andrei, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu,  Contreras Javier,  Pavel Florin;
MVP-ul meciului: lipsa;
Coordonator: lipsa;
Suporter no. 1: lipsa;
Cameraman/fotograf: lipsa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu