Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 5 mai 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Dafin 3 - 1

Gata cu distractia, suntem pe finish si greul acum incepe...
Ma bucur ca am castigat acest meci si am reusit sa pastram distanta dintre noi si urmatoarea clasata. Chiar daca Travis nu este o echipa rea nu putea sa ne bata deoarece nu au jucatori care pot face diferenta atunci cand este nevoie. In ciuda numeroaselor absente tot am reusit sa avem o echipa net superioara celor de la Travis. Chiar daca au reusit sa deschida scorul, a fost doar o chestiune de timp pana sa intoarcem rezultatul. Scorul putea fi si mai mare daca nu am fi tratat atat de usor unele ocazii de a marca. Conteaza rezultatul si faptul ca vom fi  mai linistiti si mult mai increzatori si motivati pentru meciurile care ne asteapta, cu: UTI, Aldoor, Dinamo, EBS si Perpetuus.
Intalnim primele 4 clasate si trebuie sa scoatem cel putin 10 puncte pentru a fi siguri de locul pe care il ocupam in prezent. Loc care ne duce la baraj, cu prima clasata din divizia a doua, pentru turneul final de cupa, care va avea loc la Roman si Piatra Neamt.
Ar fi o ocazie extraordinara de a participa, pentru prima data de la infiintarea acestei echipe, la un turneu final. Cred ca motivare mai mare ca aceasta nu exista si ar trebui sa ne mobilizam, sa facem tot posibilul de a fi prezenti la meciuri si sa dam totul pe teren.
Nu ne sunt superiori cu nimic si atata timp cat mingea e rotunda, avem sansa noastra. 


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 3-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1, 3-1
Marcatori: Claudiu, Marian, Tavi
Cartonase galbene:  Mishu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 14
Vremea la ora jocului: temp. 14  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian Scarlatache Vlad, Vilciu DanielDogaru Marian, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Luchian Octavian, Cotargasanu Mihai;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu,  Pavel Florin, Stachie Marius Niagu Andrei, Petrut Ciprian, Darie Ioan, Scutaru Catalin;
MVP-ul meciului: Iulian;
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1:-;
Cameraman/fotograf: lipsa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu