Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

sâmbătă, 9 mai 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - UTI 0 - 1

Fotbalul se joaca pe goluri nu pe impresie artistica....asta nu se puncteaza in clasament
Din pacate am ratat o imensa sansa de a ne asigura locul din clasament dupa un joc de la care am avut mari asteptari si in schimb am primit o mare dezamagire. Dupa ce am ratat o lovitura de penalty si am ratat o ocazie imensa de una la unu cu portarul am luat un gol dupa o nesincronizare in aparare la care Iulian, nu a mai putut face nimic, chiar daca pana in acel moment a fost jucatorul cel mai bun de pe teren avand cateva parade de efect. Daca o mai tine asa ne va fi foarte greu sa il mai tinem si anul viitor.
Foarte greu imi gasesc cuvintele si incerc sa-mi dau seama ce mai putem indrepta pentru a schimba ceva. Daca nu am reusit sa inscriem nici din ocaziile imense pe care le-am avut atunci, e clar, trebuie sa mai mergem la biserica sau sa ne rugam sa bagam mingea in poarta cu ajutor divin. Stiu ca sunt destul de acid dar sunt satul sa vad cum ne batem joc de anumite meciuri si nu reusim sa inscriem din ocazii clare de gol. Stiu ca vesnica scuza este ca atat putem dar nu mai tine, cine nu poate sa lase locul la altii care pot si nu se plang.
Sunt foarte frustat ca mare majoritate habar nu au ce sacrificii trebuie sa fac pentru a tine acesta echipa. Si, in schimb, sunt rasplatit cu scuze si cu multe altele....
Am facut asociatie pentru a putea sa ne finantam (sa strangem macar acel amarat 2%), sa mai facem un rand de echipamente, sa avem tot ce ne trebuie pentru echipa, si, in schimb ce primesc, 2-3 formulare si implicare zero. "Hai sa facem asociatie, ca sunt atatea metode de strans bani" - numai asa auzeam inainte de a infiinta asociatia si vad ca pana la urma tot degeaba, se apropie termenul de depunere si noi avem cateva formulare. 
Incet, incet, se aduna cat mai multe si sincer, va spun, sacul a ajuns la fund. Pentru voi poate e usor, veniti doar rugati la antrenamente sau cand doriti, la jocuri e la fel. Veniti si plecati si altceva nu va mai intereseaza, nu vad implicare decat de la 2-3 oameni.
Voi face o pauza pentru binele echipei deoarece sunt prea nervos pe tot ce se intampla in acest moment. Nu pot si m-am saturat de scuze si lipsa totala de reactie. S-au adunat prea multe si daca nu rabufnesc pe acest blog, ma tem ca o sa o fac in alte parte si asta nu e bine.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar sper sa fiu inteles.............

PS Bravo Iulian pentru meciul facut, ai fost la inaltime, felicitari si tine-o tot asa.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 0-1
Evolutia scorului: 0-1
Marcatori: -
Cartonase galbene:  Iulian
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 3
Spectatori: 14
Vremea la ora jocului: temp. 20  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianScarlatache Vlad, Vilciu DanielDogaru Marian, Stachie MariusJigoranu Robert, Andron Claudiu, Darie Ioan, Scutaru Catalin, Luchian Octavian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Cotargasanu Mihai, Pavel Florin, Niagu Andrei, Petrut Ciprian;
MVP-ul meciului: Iulian;
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: Pavel Florin;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu