Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 1 iunie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - E-on 0 - 3

Meci castigat de adversari prin neprezentare din cauza cantonamentului echipei de la Pensiunea Ozon, din Ciumani si lipsa totala de FAIR-PLAY din partea celor de la E-on.
SE pare ca acest campionat se castiga numai pe la comisii si prin lipsa totala de fair-play din partea unor echipe. Sunt curios daca au vre-o mustrare de constiinta cei de la E-on atunci cand nu au acceptat sa amane meciul avand in vedere ca noi am facut acest lucru in tur chiar pentru ei.
Justificarea lor a fost penibila, lipsita de logica si total nepotrivita ca, scuza. Se pare ca tot ce se numeste E-on ne afecteaza negativ. Orice numai sa iasa ei in castig PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL.
Pacat ca, incet, incet acest campionat se transforma in ceva foarte urat iar organizatorul se pare ca nu ii pasa, ridica impasiv din umeri dand vina pe altii.
Nu vad cu ochi buni aceasta lupta absurda pentru castigarea campionatului. Nu este un lucru care sa ne ajute mai ales ca atunci cand mergem pe la turneele finale ne facem de ras (cam asta o spun statisticele din ultimii ani cand nu am mai reusit sa atingem fazele superioare si ne bucuram doar cu o iesire amarata din grupe).
Din pacate campionatul a inceput sa intre intr-un regres evident si pe unii ii intereseaza numai cum sa mai castige ceva in plus. Echipele apeleaza numai la "smecherii" si daca se vad impotenti pe teren apeleaza pe la comisii sau uita total ce se vrea sa reprezinte aceasta competitie.
In final tin sa ii felicit pe cei de la E-on pentru victoria muncita si sper sa aiba parte de acelasi lucruri care le fac altora. Nu e asa ca sunteti mandrii de voi???????????????

6 comentarii:

  1. Iti inteleg frustrarea,dar au patit-o si ei cu echipa a doua in cupa. Echipa Amicii nu a vrut sa amane un meci care trebuia sa se joace intr-o duminica si care pentru ei nu mai aveau nicio importanta,in schimb pentru E-on 2 era decisiv pentru iesire din grupa.Au fost cu 6 oameni si i-au batut,dar n-a fost frumos ca n-au vrut sa amane.

    Poate si de asta au reactionat asa cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ai dreptate dar aici era vorba despre reciprocitate si respect fata de adversari.
    Pacat ca o echipa asa cum este E-on se preteaza la asemenea solutii ptr a castiga campionatul.
    Admin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Robert esti prea diplomat cand nu e cazul: EON nu are nicio scuza- sunt niste ordinari lipsiti de fairplay. De altfel sunt convins ca tot ei sunt cei care au lansat zvonul ca dam meciul celor de la Uti.
    Jucam de 10 ani in liga asta si, de cel putin 3 ori, imi aduc eu aminte ca am amanat un meci pentru ei pentru ca aveau diferite evenimente, lipsa oameni s.a.m.d

    Am un amic pe langa echipa EON pe care am sa il rog sa imi fac rost de email-ul manager-ului departamentului care sponsorizeaza echipa: am sa il informez de situatie pentru ca sunt convins ca nu genul asta de manevre are in minte cand da banii lunar.

    Florin Pavel

    PS Si daca scrii pe acest forum te rog sa te semnezi. Post-urile nesemnate baneaza-le Robert

    RăspundețiȘtergere
  4. Incidentul e regretabil.Data viitoare nu mai amanati meciurile cu ei daca va cer asta.Ganditi-va ca fac tot ce pot sa fie acolo sus,asa cum echipe de-a lungul timpului gen Terramold,Magic sau Aldoor au avut alte echipa prietene inscrise in campionat care au jucat pentru ele.Chiar sezonul asta M. Design le-a dat meciul celor de la Aldoor.Cand la ultima faza ai penalty si sutezi intentionat pe langa poarta,inseamna ca esti blat.Atunci nu v-am auzit zicand nimic.Oricum,luati partea buna,le-a fost frica de meciul cu voi,au prins ocazia si v-au taxat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    In primul rand as vrea sa mentionez ca vorbesc in calitate de manager al celor de la EON.
    Asa este, nu am dorit amanarea meciului. Chiar daca scuzele par penibile au fost cat se poate de adevarate. Adevarat este si faptul ca ne-a fost teama de voi si e normal sa fie asa, sunteti o echipa incomoda care ne putea incurca usor...cum usor puteati si voi sa pierdeti meciul. Desi nu mai e nimic de facut acum, eu personal regret aceasta decizie si cred ca si o buna parte din echipa regreta. E o "pata" cu care ar trebui sa mergem inainte, pana o sa fie data uitarii, candva. Nu o sa zic ca scopul scuza mijloacele ca e penibil, o sa zic doar ca ne pare rau pt.decizia luata, nu cerem scuze de la voi si intelegem supararea voastra. Si noi mai avem evenimente de acest fel si la fel de bine se putea sa patim acelasi lucru.
    Multe nu ar fi de spus, doar ca intelegem ca pe viitor o sa va schimbati atitudinea fata de noi si e normal sa fie asa.
    Cat despre zvonul cu UTI, eu nu am auzit de asa ceva, daca vreun jucator de la mine a zis asta, a facu-o in nume personal acest lucru, nu in numele echipei.
    Celui care a zis ca doreste sa prezinte cazul conducerii EON ii dau adresa mea de email stefan.bursuc@eon.com deoarece eu sunt factorul de decizie si eu aprob aceasta finantare a echipei. Este un lucru grav dar nu e ceva ce m-ar face sa renunt la echipa. Totusi, va reamintesc ca in 5-6 ani de existenta, cele 2 echipe EON nu au facut nici o contestatie scrisa la organizatori, doar un verbala la adresa celor de la MAGIC acu vreo 3 ani. Deci, nu suntem chiar ultimii la moralitate. In principiu 99% din meciuri le-am jucat pe teren, nu la comisii.

    Inca o data imi cer scuze, destul de tardiv si va doresc sa ramaneti acelasi grup frumos si UNIC de care Divizia de Bahlui are nevoie. O divizie macinata de mercenari, lipsa de moralitate si Regulamente inexistente sau aplicate dupa bunul plac. Voi sunteti aici o pata de culoare. Mult succes la Turneul de Baraj.

    Stefan Bursuc

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Stefan,

    Acceptam scuzele si apreciem ca totusi esti printre putinii care vede cum ar trebui sa stea lucrurile intr-un campionat de amatori, unde ar trebui sa se joace doar de placere, fara mercenari si fara mahalagii.

    Va dorim success si sa ne vedem cu bine pe teren!

    Mihai Cotirgasanu

    RăspundețiȘtergere