Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 18 iunie 2015

CALIFICARE, MERGEM LA TURNEUL FINALLLLLLLL

Odata cu terminarea meciurilor de baraj am reusit performanta de a ne califica la Turneul final de Cupa, care va avea loc la Piatra Neamt, Roman si Pascani. Un turneu la care vor participa numai putin de 64 de echipe, din toate judetele, impartite in 16 grupe, astfel: 7 grupe vor juca la Piatra Neamt, 7 la Roman si 2 la Pascani.
Echipa noastra a fost repartizata la Roman, in grupa B. Vom juca pe cel mai bun teren din Roman, T1 din cadrul LPS. Pe acelasi teren va juca si echipa lui Iulica, care a fost repartizata in grupa A. Sunt sanse sa ne intalnim cu ei in etapa urmatoare daca vom reusi sa ne calificam.
Deocamdata nu stim cu cine vom juca si la ce ora deoarece inca se mai fac schimbari datorita lipsei de profesionalism a unora dintre echipe.
Voi reveni cu grupa si programul stabilit de catre organizatori. Pana atunci tineti cont de cateva reguli foarte importante:

  1. Rezolvati-va cu serviciul ptr data de 26.06.2015 deoarece vreau sa mergem tot lotul pentru a face o figura cat mai frumoasa, fara sa ne batem joc de munca depusa pana acum. Trebuie sa mearga ambii portari asa ca Radule pregateste din timp programul cu bona.
  2. Rezolvati-va cu invoirea de la prietene/sotii/logodnice deoarece daca nu exista echilibru si armonie in viata de cuplu atunci nici pe teren nu va fi. Linistea e foarte importanta inaintea de asemenea turnee. Inarmati-va cu cadouri/flori/promisiuni care de care mai pompoase dar in acelasi timp si realizabile. Trebuie sa fiti cat mai realisti deoarece nu e usor sa cadeti la pace atunci cand sunteti fantezisti :)).
  3. Fiecare jucator sa aiba adeverinta medicala si CI la el.
  4. Echipamentul sa fie complet (sort si tricou) si spalat. Avand in vedere ca vom juca pe principala arena, unde am inteles ca publicul va fi destul de numeros, trebuie sa ne prezentam ca la carte. Vreau sa facem o figura frumoasa si sa atragem publicul de partea noastra printr-o imagine si comportament adecvat unei echipe de profesionisti. Fara injurii, scandal sau semne obscene la adresa arbitrilor, adversarilor sau spectatorilor.
  5. Indiferent de rezultatul final vom felicita echipa adversa si arbitrii;
  6. Trebuie sa tinem cont ca nu jucam in campionat si nu putem face ce ne mai scapa aici;
  7. Vom invata sa respectam deciziile luate de coordonatorul/antrenorul de echipa si nu vom comenta atunci cand o decizie nu ni se pare dreapta. 
  8. Ne vom respeca intre noi si vom respecta pe altii;
Vom stabili marti cu ce masini vom merge, cum facem cu cazarea si masa, ora de plecare. 
Voi reveni cu detaliile legate de program.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu