Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 7 iulie 2015

Important pentru editia de campionat 2015/2016

Acum ca am incheiat toate socotelele cu campionatul care tocmai s-a terminat revin in atentia dvs. cu cateva informatii/sugestii/masuri (luati-o cum vreti) menite sa asigure o buna desfasurare pentru editia 2015/2016 :

1. Trebuie sa facem un efort si sa incepem sa strangem, fiecare, bani pentru un rand de echipamente. Acest lucru este imperios necesar deoarece nu mai avem nici un echipament de rezerva, lucru care creeaza diverse neplaceri. Daca obtinem ceva sponsorizari, cu atat mai bine. Echipamentul va fi in jur de 100 de lei/echipament.
2. Sa stabilim structura de actionariat pentru urmatorul an. Va trebuie sa avem cati mai multi deoarece cheltuielile sunt multe si atata timp cat facem parte din echipa (cu una-doua exceptii) trebuie ca implicarea sa fie nu numai pe teren si in afara lui, asta daca ne dorim sa ne dezvoltam. Primul pas a fost facut asa ca mai departe nu este greu atata timp cat suntem uniti. Timpul vorbelor a trecut, e momentul sa trecem la fapte. :))
3. Dupa ce stabilim care vor fi actionarii, vom stabili bugetul si competitiile (turneele) la care vom lua parte.
4. Vom aduce doi-trei jucatori pe posturile unde suntem deficitari (jucatorii vor fi alesi de catre manager in colaborare cu cei doi coordonatori).
5. Vom pune la treaba asociatia pentru a atrage sponsorizari si orice alte venituri.
6. Vom decide, impreuna, cine va coordona lotul daca Dudu & Caras nu mai doresc acest lucru.
7. Vom stabili un regulament de ordine interioara.

Vom incerca sa facem totul cat mai bine, pas cu pas si cat de mult putem. Stiu ca mai sunt si cativa sceptici dar,o sa vedeti, ca daca gandim pozitiv, lucrurile vor iesi ca atare. Nu trebuie sa fim pesimisti si sa distrugem o idee/sugestie din fasa. Trebuie sa incercam deoarece am creat acest grup minunat care fara aceasta echipa nu ar fi existat, la fel si toate momentele minunate petrecute impreuna. Avem o istorie in spate si un viitor in fata, ar fi pacat sa nu profitam mai ales ca avem infiintata si Asociata Sportiva Colosseum 2005 Iasi.
Eu, unul, ma bucur ca fac parte din acest grup si imi creste inima cand vad ca lucrurile evolueaza si grupul se mareste. Ma intristeaza doar faptul ca Iulica nu locuieste in Iasi si nu poate fi mereu alaturi de noi - ar fi un stalp de baza al echipei, atat in teren cat si in afara lui. Devotamentul lui ma face sa merg mai departe.
"PRIETENI PE VIATA"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu