Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 5 august 2015

O luam de la capat.......

Dupa o vacanta bine meritata, mai ales ca ne-am intrecut orice asteptare prin calificarea la turneul final de cupa la sfasitul sezonului 2014/2015, ne intoarcem in iarba cu participarea la Cupa Magic. Un bun prilej de pregatire pentru startul editiei de campionat 2015/2016, participand la toate cele 10 sezoane, poate cea mai veche echipa de minifotbal din Romania.
Participarea de anul trecut a fost pentru prima data si ne-a prins foarte bine pentru inceputul de campionat. Speram ca asa va fi si anul acesta. Vom incerca sa facem o figura frumoasa si sa fim mandrii de noi. Usor, usor vom prinde ceva experienta si cu lotul pe care il avem la dispozitie vom putea face lucruri marete, de care sa fim mandrii. Eu, unul sunt foarte mandru de cum a ajuns aceasta echipa, unde se indreapta si respectul de care are parte de la adversari. Si voi ar trebui sa fiti la fel. Participarea la actiuni de genul acesta este foarte benefica pentru echipa si nu face decat sa ne ajute chiar daca mai avem si unul-doi carcotasi :)).
Competitia se va desfasura in perioada 28-30 august 2015 si va trebui sa tinem cont de urmatoarele aspecte:
- pana pe 14.08.2015 va trebui sa strangem banii pentru taxa de participare;
- fiecare jucator sa aiba adeverinta medicala (cei care au fost la turneul final sunt ok);
- atentie la programul pe care il aveti deoarece vineri 28.08.2015, mai mult ca sigur, vom avea 2 meciuri, unul dimineata si unul seara;
- sa aveti grija cu accidentarile pana atunci mai ales cei care joaca fotbal in afara programului de echipa;
- cine nu poate veni e rugat sa predea echipamentul pentru un posibil inlocuitor intrand in posesia lui dupa terminarea cupei;
- prezenta la antrenamente va fi obligatorie pentru a lega relatiile de joc si cu noile transferuri;

Dupa ce terminam cu Cupa Magic vom incepe campionatul pe 05.09.2015. Deocamdata nu se stie inca programul dar odata intrat in posesia lui il voi pune pe blog. Mai sunt cateva lucruri administrative de facut, cum ar fi: avizarea legitimatiilor, rezolvarea cu transferurile si atragerea de sponsori. Implicarea voastra este necesara in atractia de sponsori :)), mai ales ca acum avem infiintata ASOCIATIA SPORTIVA COLOSSEUM 2005 IASI, lucru care ar putea sa ne usureze si mai mult munca. Odata cu atragerea de sponsori vom putea sa ducem la capat si proiectul cu echipamentele si nu numai. Nu este greu trebuie doar sa fie IMPLICARE.

Pe data de 08.09.2015 (marti), ora 19.00, vom face poza de prezentare, cu tot lotul. Va anunt din timp pentru a nu exista discutii pentru data stabilita (doar 10 minute dureaza sedinta foto).


Daca aveti ceva intrebari, lasati la comentarii si va voi raspunde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu