Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 21 septembrie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Lupii Negri 2 - 0

Nervi, putin fotbal si trei puncte.....
A trecut si etapa a II-a in care ne-am atins obiectivul, acela de a lua 3 puncte dar am revenit la practicele mai vechi si anume, circul cu arbitrii. Sper sa tinem cont ca doar noi putem face diferenta si nici un arbitru nu poate sa iti scoata mingea din poarta sau sa te impiedice sa joci bine. Etapa a II-a a fost ultima in care ne-am  luat de arbitrii, gata cu asa zisa presiune si alte tampenii, ne vom vedea numai de joc si doar atat. Sambata a fost un exemplu cat de nociv este pentru jocul echipei sa acorzi prea multa atentie si importanta arbitrajului. Am castigat datorita experientei si a mai ales a lipsei de inspiratiei in fata portii a adversarilor, am avut si un pic de noroc. Trebuie sa tinem cont ca o data ce arbitrul a fluierat nu se mai poate face nimic deci, in concluzie, vociferarile sunt inutile. Daca continuuam in stilul acesta vom avea cate un jucator suspendat in fiecare etapa.
Acum vom lasa totul in urma si ne vom concentra pe viitor deoarece sambata ne asteapta un meci foarte dificil, in compania campioanei - Aldoor. Avem deja doua indisponibilitati: Kinder - la munca si Claudiu - suspendat, la care, sper, sa nu mai fie nimeni deoarece avem nevoie de un lot complet si echilibrat valoric.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Marian, Fifi
Cartonase galbene:  Caras, Vasile
Cartonase rosii: Claudiu
Nota echipei: 7
Spectatori: 10
Vremea la ora jocului: temp. 22  grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianJigoranu RobertAndron Claudiu, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Stachie Marius, Dogaru Marian, Bors Alin, Tanasa VasileVilciu Daniel;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Luchian Octavian, Petrut Ciprian, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Niagu AndreiScarlatache Vlad;
MVP-ul meciului: -
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Iulica si Nasu;



                  "Fotbal cu zambetul pe buze "

9 comentarii:

  1. Poate ca s-a exagerat in discutiile cu arbitrii si sunt de accord ca fotbalul a cam lipsit ...
    Totusi nu poti sa nu spui nimic atunci cand unul, pus pe post de arbitru, aproape ca isi bate joc de tine, cu sau fara voie.
    In alta ordine de idei, unuii dintre noi traim ceva mai intens fiecare meci si nu ne putem abtine ... sigur, conditia e sa nu se depaseasca o anumita limita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine si-a batut joc de voi?In afara de al 6-lea fault care mi s-a parut cam usor acordat si la care s-a dat si lovitura de pedeapsa,in rest toate faulturile au fost corect date si de-o parte si de cealalta.Dimpotriva,pot sa spun ca penalty-ul vostru a fost acordat usor,iar la al doilea gol daca se fluiera hent nu se supara nimeni.Nr 88 parca(Vasile) la voi avea un galben si trebuia sa mai primeasca inca unul pentru faulturi dure repetate.Pentru el si pentru inca 3-4 din echipa trebuie sa schimbati sloganul din "fotbal cu zambetul pe buze" in " fotbal cu cotu'n zambet".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos din partea ta ar fi sa te semnezi deoarece, e normal, ca fiecare sa aiba un punct de vedere pe care sa il respectam dar asta nu inseamna ca este si cel corect. Arbitrii ar trebui nici sa nu ii vedem pe teren, sa fie discreti si sa lase jucatorii sa iasa in evidenta. Pacat ca la noi se intampla exact invers si ajungem sa discutam mai mult de arbitrii decat de jocul in sine. Traiesc cu speranta ca sunteti tineri si poate pe viitor o sa vedeti unde gresiti si sa faceti unele schimbari. Fara noi, jucatorii nu ati valora nimic.

      Ștergere
  3. Destul de atenta analiza ta anonimule! Se pare ca ai stiut bine ce vrei ai vrut sa vezi la meciul de sambata :)
    Cred ca tu si inca 3-4 arbitri, probabil colegi de-ai tai, confundati fotbalul cu baletul ... sunt de accord ca nu trebuie exagerat cu agresivitatea, dar nici nu poti sa fluieri orice atingere intr-o parte unde plojeaza "soldatii duri ca spicele" si intr-o parte, unde majoritatea e bine-intentionata si nu simuleaza, fluieri doar daca se duce unul in cap ...
    Un arbitru care stie fotbal, nu fragmenteaza jocul si nu strica spectacolul inutil ...
    Penalty-ul a fost acordat pentru ca portarul a ajuns al doilea direct cu mainile pe picioarele atacantului (desi acel atacant simuleaza de obicei :) ) iar al salea fault ar trebui dat la fel ca si toate celelalte, adica correct si nu USOR ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. nu a primit Vasile rosu dar a primit alt jucator, dupa ce s-a incheiat jocul, nu pentru ca ar fi injurat, ci pentru ca a atins orgoliul personal al arbitrului care dintr-o data nu a mai putut fi obiectiv ...

      Ștergere
  4. Mishu,

    Nu mai intra in polemica cu "anonimi". Nu cred ca e scopul acestui blog sa facem vizualizari cu ajutorul cancan-urilor.
    Lasa-l pe Robert sa-si spuna povestea asa cum a vazut-o el, iar discutiile despre meci/postari/arbitri hai sa le pastram intre noi, cei de la echipa.
    Foarte rar se intampla ca toti participantii la "spectacolul fotbalistic" (cele doua echipe, arbitri, comentatori, spectatori etc) sa aibe acelasi punct de vedere asupra un joc. Sunt sigur ca si baietii de la Lupii Negri s-au simtit nedreptatiti la finalul meciului.

    Dudu

    PS: Sigur e roman "anonimul". Am recunoscut mishto-ul si "asumarea responsabilitatii", doua caracteristici specifice (majoritatii" poporului roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, doar ca e bine sa vorbesti cu toata lumea ... :)

      Ștergere
    2. As dori sa stiu ce poveste am vazut eu diferita fata de altii - "sa-si spuna povestea asa cum a vazut-o el". Multumesc de increderea acordata. Avand in vedere ca imi tb ceva timp sa ma ocup si de acest blog ar trebui sa am mai mult sprijin si sa nu se creeze impresia ca eu vad lucrurile intr-un fel si voi in alt fel. Din cate stiu suntem o echipa atat in teren cat si in afara lui. Daca doresti te pot numi editorialist si inainte de publicare sa faci o scurta verificare poate in felul acesta vom vedea la fel "povestea", bine, asta daca ai sa fii prezent la meciuri.............

      Ștergere
    3. Robert,

      Din nou esti prea "patimas" pe blog si putin imatur (ia-o ca pe o observatie, nu critica). Ai interpretat total pe dos postarea mea.
      Eu spuneam:
      - sa nu se mai comenteze pe blog postarile tale, iar daca cuiva nu-i convine ceva sau se simte atins de cuvintele tale, asta trebuie discutat intre noi. Pana la urma atat timp cat tii acest blog, e normal sa spui "povestea" meciului asa cum ai vazut-o tu. Nu era o critica ci chiar o dovada de sustinere!!!
      - si lui Mishu sa nu mai intre in polemici cu altii care mai posteza comentarii pe aici (mai ales daca nu se semneaza). Lasa-i sa posteze, au si ei un punct de vedere care nu trebuie sa fie neaparat similar cu al nostru. Nu as vrea sa ajungem sa avem comentarii pe aici de genul celora din publicatiile sportive, sa ajungem sa ne "porcaim" cu altii.

      Cat despre prezenta mea la meciuri, nu cred ca se justifica comentariul si chiar astept scuze pentru remarca aceasta. Cred ca in toti anii acestia sunt in top 3 prezente la meciuri (in ciuda faptului ca in aprox. 70% din ele nu intru in teren)!!!

      Daca imi permiti o recomandare, eu as extinde sloganul de anul acesta si la "Postari cu zambetul pe buze". Prea multa incrancenare pe blog.

      Dudu

      Ștergere