Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 7 septembrie 2015

Dam drumul la minifotbalul de calitate

Incepand cu acest weekend - 12.09.2015, se va porni la drum intr-un nou sezon de minifotbal, ed. 2015/2016. Actuala editie vin cu multe noutati, echipe noi (Biotop - echipa Dinamo dar cu cateva modificari in componenta lotului, HTR Spedition - cu jucatori de la UTI, International - promovata din liga a doua, Lupii Negri) si multe echipe care se vor lupta pentru suprematie (Aldoor, Imperium EBS, HTR, Liberto).
Campionatul se anunta unul foarte echilibrat deoarece nu este vre-o echipa care se poate impune fara drept de apel in fata contracandidatelor si nu numai, asta daca ne luam dupa componenta loturilor si dupa meciurile din pregatiri.
Campionatul pentru noi va incepe abia pe data de 17.09.2015, ora 20:15, in compania celor de la Continental, la Magic stadium. Adversarii nostri vor particpa la o competitie interna care va avea loc in weekend si nu pot fi prezenti la deschiderea "festivalului".
Deoarece avem pauza in weekend voi incerca sa stabilesc un amical pe joi sau vineri pentru a avea cat mai multe meciuri pana la debutul oficial. Avem nevoie deoarece echipa trebuie sa se mai  inchege si sa elimine erorile nefortate.
In alta ordine de idei ne vedem maine la antrenament si poza de prezentare pentru noua editia de campionat. Prezenta este foarte importanta deoarece aceasta poza se face doar o singura data, la inceput de campionat si e pacat sa nu fim cu totii.

update

Multumesc celor prezenti la poza de prezentare si imi pare rau ca nu au putut fi alaturi de noi si ceilalti (Carolica, Sharky si Hurjui) care nu au putut ajunge din cauza unor probleme personale sau au intarziat mai mult decat trebuia :) .
Incepand de anul acesta vom avea si un slogan, care vine din placerea de a juca, ambitia de a da totul, unitatea grupului si nu in ultimul rand faptul ca inainte de toate suntem prieteni:

                       Fotbal cu zambetul pe buze



Va place?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu