Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 30 noiembrie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 1 - 0

Victoriile aduc victorii....
A mai trecut inca o etapa si reusim lucruri de-a dreptul extraordinare: sa castigam, sa nu primim gol, sa nu luam cartonase, o prezenta de 90% din lotul de jucatori, sa practicam un joc frumos si placut ochiului, sa dominam adversarii. Toate aceste lucruri se intampla datorita noua (jucam si punem suflet ptr echipa atat in teren cat si in afara lui) si trebuie sa fim mandrii deoarece am reusit sa ajungem la un nivel de care toate echipele se tem de noi. Recunosc ca mai avem de invatat unele lucruri dar important este ca suntem pe calea ce-a buna. Esential este ca, trebuie sa ramanem la fel de umili indiferent cu cine jucam. Nu trebuie sa ne gandim cum joaca sau ce fac adversarele noastre in alte jocuri, cu alti adversari, si doar cum sa le batem in jocul direct.
Despre meciul de sambata pot spune ca am intalnit un adversar foarte incomod si ma bucur ca ma castigat deoarece vor fi echipe care se vor incurca cu ei. Chiar daca am castigat numai cu 1-0, a fost de ajuns pentru cele 3 puncte puse in joc. Am avut dificultati la finalizare din cauza unei aparari foarte aglomerate si unui portar in zi de gratie dar care spre norocul nostru a gresit flagrant la golul primit in finalul primei reprize.
Sambata vom intalni o alta echipa foarte imprevizibila - Lupii Negri, care alterneaza jocurile foarte bune in care castiga si jocurile mai putin bune in care pierde dar, atentie, la mare lupta.
Mai avem inca 3 etape pana la finalul anului asa ca trebuie sa ramanem in continuare concentrati si sa dam tot ce avem mai bun.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 1-0
Evolutia scorului: 1-0
Marcatori: Robert
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 10 la inceput
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius, rece;
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Jigoranu RobertDarie Ioan, Tanasa Vasile, Andron Claudiu, Stachie Marius, Vilciu Daniel, Dogaru Marian, Cotargasanu Mihai, Scutaru Catalin;
Jucatori absenti: Stratu Iulian, Scarlatache Vlad, Bors Alin, Luchian Octavian - cpt, Petrut Ciprian, Niagu Andrei;
MVP-ul meciului: coach Dudu :)) - ptr faptul ca a asezat bine echipa in teren si a bagat pe cine trebuie cand a trebuit;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: ;
                        "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu