Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 5 noiembrie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Liberto 0 - 1

Un meci de locul 6....
Se pare ca ne-am obisnuit cu actualul loc din clasament si daca urcam mai sus ne iau ametelile si cadem iar pe acelasi loc, ca de fiecare data in ultimii ani. Desi avem un lot foarte valoros nu reusim sa si concretizam acest lucru. Din pacate, nu gasesc nici o explicatie plauzibila si poate doar ceva motive conjucturale de cum am ajuns in aceasta situatie. Jucam cu prea multa teama, intram foarte greu in meci, in concluzie, nu tratam meciul la victorie. Poate ar fi mai indicat sa terminam cu asteptatul adversarului si sa jucam fotbal indiferent de rezultatul final. Daca e sa pierdem macar sa nu fim frustrati ca, sambata. Trebuie sa fim mai curajosi, mai cu tupeu si sa intram mai tare in adversar, sa bagam mingea in poarta.
In momentul de fata se pare ca, indiferent de adversar, suntem cotati cu sansa a doua. Trebuie sa ne mobilizam, sa strangem randurile si sa scoatem caracterele de invingatori in fata. Ne cunoastem de atata vreme incat ar trebuie sa jucam legati la ochi si tot sa ne gasim pe teren. Avem ceea ce nici o echipa din campionat nu mai are - constanta si echilibrul lotului. Trebuie sa valorificam acest lucru si sa terminam cu inconstanta de care dam dovada.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 0-1
Evolutia scorului: 0-1
Marcatori: -
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 14
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, rece;
Jucatori prezenti: Ciohodaru RaduJigoranu RobertBors Alin, Darie Ioan, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Stachie Marius, Dogaru Marian, Tanasa Vasile, Scutaru Catalin, Andron Claudiu, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti: Stratu IulianPetrut Ciprian, Niagu AndreiPavel Florin, Scarlatache Vlad;
MVP-ul meciului: -
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: -;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu