Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 10 septembrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Dafin 4-0

Ce incepe bine se termina cu bine...
Astazi s-a dat startul unei noi editii de campionat, una de la care asteptarile sunt mai mari dar va fi infinit mai greu datorita faptului ca aproape toate echipele s-au intarit. Ne asteapta o editie in care putem realiza ceva fabulos sau in care putem fi doar trecatori. Avem nevoie de consistenta si mobilizare pentru fiecare etapa indiferent de adversar. Acest lucru poate face diferenta la finalul campionatului.
Despre meciul de astazi nu sunt prea multe de spus decat ca ne-am facut meciul foarte usor prin prisma faptului ca am inscris destul de repede iar restul a fost doar o formalitate si doar lipsa de concentrare in fata portii nu a facut ca scorul sa fie mult mai mare. Pe fondul relaxarii, la adapostul scorului si-au creat si adversarii ceva ocazii dar atat Iulian cat si Ovidiu au fost la post si au avut interventii foarte bune. Partea ce-a mai buna a fost ca am reusit sa nu primim gol si ca ne-am creat ocazii foarte usor, lucruri pe care sper sa le mentinem in continuare pentru acest inceput de campionat.
Etapa urmatoare vom juca impotriva celor de la UTI care vor fi foarte mobilizati dupa infrangere de la Cupa Magic si vor da totul, asta sa fiti siguri. Trebuie sa ridicam mai mult nivelul fata de ultima noastra intalnire si sa jucam si mai bine.
Nu avem voie sa pierdem puncte in primele 4 etape. Trebuie sa fim cat mai constanti si sa incepem sa castigam si cu echipele clasate in fata noastra la finalul campionatului trecut. Luam fiecare joc in parte si dam totul. Avem un lot foarte bun valoric si echilibrat, cu transferurile facute suntem mai puternici fata de anul trecut si asta trebuie sa se vada pe teren. Trebuie sa gandim ca o echipa mare si sa mergem numai la victorie indiferent de adversar. O sa fie greu dar nu imposibil.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 4-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0
Marcatori: Carolica 2, Robert, Caras
Cartonase galbene: Ovidiu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 22
Vremea la ora jocului: temp. 30 grade Celsius, foarte cald;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Stefancu Ovidiu, Scutaru Catalin Darie Ioan, Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius, Petrut Ciprian ,  Vilciu Daniel, Tanasa Vasile;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Cotargasanu Mihai, Paiu Marian, Luchian Octavian - cptBors Alin, Scarlatache Vlad, Pavel Florin, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: Carolica;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Laurentiu, Sofia, Stefan, Ioana, Stefan, Ema, Alina;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu