Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 17 septembrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - UTI 2 - 0

Continuam pana la cele 12 puncte....AMR - 6
Meciul a fost unul foarte disputat in care am marcat atunci cand a trebuit, dupa care ne-am aparat exact si bine organizati. In afara de cateva faze adversarii nu s-au apropiat de poarta noastra si faptul ca ne-am aparat sus nu le-au dat decat posibilitatea sa arunce mingea in fata fara adresa. Scorul putea sa fie si mai mare daca eram un pic mai precisi in a doua repriza  in care am ratat marile ocazii.
Esential si poate lucrul cel mai important este faptul ca am reusit sa ne mentinem poarta intacta pentru al doilea meci la rand, lucru pe care sper sa il mentinem cat mai mult timp.
In urmatoare etapa vom juca cu campioana Autodriver, miercuri, 28.09.2016, ora 19:30, Arena Heineken asa ca sambata viitoare vom avea liber.
Nu trebuie sa va mai zic cat de important este acest meci pentru ca banuiesc ca stiti cu totii si ma bucur ca se va juca in cursul saptamanii, in felul acest poate vom avea o prezenta numeroasa.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0,
Marcatori: Robert, Tavi
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 30 grade Celsius, foarte cald;
Jucatori prezenti: Stratu IulianCotargasanu Mihai, Paiu Marian, Luchian Octavian - cptBors Alin, Scutaru Catalin Darie Ioan, Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius;
Jucatori absenti: Ciohodaru RaduStefancu Ovidiu, Scarlatache Vlad, Pavel Florin, Mreana Iulian, Petrut Ciprian, Vilciu Daniel, Tanasa Vasile;
MVP-ul meciului: Tavi;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: -;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu