Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 16 martie 2017

Colosseum 2005 Iasi - M Design 3 - 0

Victoria care ne readuce zambetul......
Avand in vedere faptul ca etapa trecuta pierdusem cu Lupii Negri 3 puncte foarte importante, era primordial sa castigam cu  MDesign, o echipa care se afla in lupta directa pentru un loc de calificare la turneele finale.
Desi scorul arata o diferenta destul de mare, meciul nu a fost unul usor. Faptul ca am reusit sa avem mai multa claritate si prospetime in joc a facut ca victoria sa fie de partea noastra. Jocul a mers foarte bine si am reusit sa deschidem scorul destul de repede ceea ce a facut sa ne dea incredere si sa mai inscriem inca de doua ori pana la final.
De mentionat si prima aparitie in tricoul echipei noastre a unui nou jucator - Rotaru Marian, care dupa primul meci ne-a dovedit ca este un transfer reusit si care aduce acea plus valoare de care avem nevoie pe profil ofensiv.
Mai avem doua etape din acest tur 2 dupa care intram in linie dreapta cu ultimele meciuri din turul 3, meciuri care vor stabili clasamentul final.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 3-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0
Marcatori: Claudiu 2, Marian R
Cartonase galbene: Mishu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 7 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianScutaru CatalinAndron Claudiu, Stachie Marius, Bors Alin, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Luchian Octavian - cpt, Rotaru Marian;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Tanasa Vasile, Jigoranu Robert, Pavel Florin, Vilciu Daniel, Paiu Marian;
MVP-ul meciului: Andron Claudiu;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu