Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 6 martie 2017

Colosseum 2005 Iasi - Lupii Negri 1 - 3

Surpriza mare, mon cher......
Momentul pe care NU il doream sa se intample in acest tur 2 tocmai ne-a iesit in cale si ne-a mai coborat putin cu picioarele pe pamant. Nu prea avem timp sa ne plangem si doar sa facem o scurta analiza a jocului pentru a vedea ce este de indreptat. Concluziile trase dupa joc sunt binevenite si poate ar trebui sa ne tinem doar de ceea ce stim cel mai bine sa facem, sa nu mai improvizam.
Jocul nu a fost unul rau si doar faptul ca am prins un portar in mare forma si cu mult, mult noroc si poate lipsa de claritate pentru noi. Ocaziile avute nu lasa loc de interpretari si doar de regretul ca se puteau obtine cele 3 puncte. Adversarii au jucat ce au stiut ei mai bine si au fructificat fiecare sansa avuta spre deosebire de noi.
Pana la final mai sunt destule etape asa ca nimic nu e pierdut si doar ne-am ingreunat un pic mai mult sarcina. Mai sunt 3 etape din turul 2 in care intalnim MDesign, Dinamo si Aroneanu. Dupa cum puteti vedea avem 3 meciuri dificile si foarte importante in stabilirea clasamentului final. Punctele puse in joc pot face diferenta intre cele 5 echipe care se lupta pentru locul 3 si implicit calificarea la turneul de cupa de la Cluj. Avem nevoie de liniste si de toti jucatorii apti pentru a incheia acest tur 2 acolo unde ne dorim cu totii.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 1-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3
Marcatori: Mishu
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianScutaru CatalinAndron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius, Bors Alin, Paiu Marian, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Luchian Octavian - cpt;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Tanasa Vasile, Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Vilciu Daniel;
MVP-ul meciului: -;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: ;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu