Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 20 februarie 2017

Colosseum 2005 Iasi - Perpetuus 4 - 0

Meciul rezervelor.....
Un meci castigat doar intr-o repriza in care s-au inscris toate golurile si am catigat cu scorul preferat printr-o dubla a lui Marian si o alta a lui Claudiu. A fost meciul in care au jucat cei care nu prea au prins minute in ultimele meciuri doar datorita faptului ca am avut multe absente dintre titulari. Jocul a fost unul foarte animat cu multe faze la poarta adversa in care s-a incercat sa se joace mult din prima si cu mingea pe jos. Fata de multe alte dati, cand jucam cu Perpetuus, am reusit sa inscriem foarte repede si asta a contat enorm de mult.
Ramanem pe plus si dupa acest meci datorita celor 4 goluri si faptului ca am pastrat poarta intacta (avem un procentaj de 48% din meciuri jucate in actuala editie de campionat in care nu am primit gol ceea ce pentru minifotbal este un lucru exceptional).
Programul pentru urmatoarea perioada este unul mai lejer avand in vedere ca etapa urmatoare vom sta si vom juca abia pe 4 martie 2017, impotriva celor de la Lupii Negri. Acest lucru este foarte bine venit avand in vedere ca o parte dintre noi au nevoie de o pauza pentru a-si pune gandurile in ordine sau a se odihni sau a-si reveni in urma unor accidentari.
Ne vom vedea doar marti la un antrenament usor in care vom exersa asezarea in teren la fazele fixe :)).


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 4-0
Rezultat final: 4-0
Evolutia scorului: 1-0,..., 4-0
Marcatori: Marian 2, Claudiu 2
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stefancu OvidiuAndron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius, Bors Alin, Paiu Marian, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti:  Stratu IulianScutaru Catalin,  Tanasa Vasile,  Luchian Octavian - cpt, Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Petrut Ciprian, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: Marian Paiu;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Florin;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu