Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 12 februarie 2017

Colosseum 2005 Iasi - Liberto 2 - 1

3 puncte enorme....
Meciul a fost unul foarte greu si disputat care se putea incheia dupa numai o repriza avand in vedere numarul de ocazii avute. Din pacate nu am reusit sa mentinem acelasi ritm in a doua repriza, asta s-a vazut in joc si faptul ca am primit gol (primul gol dupa patru etape de invicibilitate). La fel de bine mai puteam marca dar desi reusim sa ne creem o multitudine de ocazii nu reusim sa le finalizam. Acest lucru era sa ne coste pe final cand adversarii au avut o ocazie imensa de a restabili egalitate.
De remarcat ca echipa se misca bine, joaca fotbal dar mai avem cateva lucruri de pus la punct pentru a creste si mai mult in joc si a ne crea o superioritate mult mai evidenta. Avem cateva momente in care se observa o cadere dar nu este ceva ce nu se poate remedia.
Trebuie sa ramanem la fel de focusati ca pana acum deoarece suntem abia  la jumatatea campionatului si avem de tras pana la final pentru a obtine ceea ce ne dorim cu totii.

Urmatorul meci va fi cu vicecampioana - Imperium EBS, meci foarte dificil in compania unui adversar care nu prea greseste si de aceea trebuie sa profitam de orice sansa care ni se ofera pentru a inscrie. Trebuie sa tratam fiecare ocazie ca unica, sa ne concetram cat mai bine si sa alegem solutia cea mai optima.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 2-1
Marcatori: Tavi, Carolica
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianAndron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Stachie Marius, Bors Alin,  Tanasa Vasile,  Luchian Octavian - cpt, Paiu Marian, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Petrut Ciprian;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru Radu, Pavel Florin,  Mreana Iulian, Vilciu Daniel,;
MVP-ul meciului: echipa;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1:  ;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu