Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 15 februarie 2017

Colosseum 2005 Iasi - Imperium EB 2 - 3

Cand norocul iti intoarce fata.....
Am pierdut un meci pe care nu trebuia sa il pierdem si nu are rost sa cautam vinovati ca fiecare stie ce si unde a gresit. Un meci pe care trebuie sa il uitam cat mai repede si sa ne concentram pe viitor deoarece campionatul e lung si avem timp sa recuperam. Totul tine numai de noi si de cat de bine ne putem concentra si intelege anumite aspecte pe care le repetam la infinit dar nu le punem in practica. Suntem o echipa redutabila a campionatului si asta s-a vazut in teren unde diferenta a fost facuta de noroc si nicidecum de valoare. 
Trebuie sa avem in vedere ca, comportamentul nostru atat in teren cat si in afara lui trebuie sa fie unul exemplar deoarece reflecta imaginea echipei. Nu ne face bine atunci cand intram in diferite clinciuri cu adversarii sau arbitrii. Nimeni nu e perfect si fiecare gresim asa ca ar trebui sa ne concentram pe ce avem de facut in teren si cum sa ne sprijinim unul pe altul decat sa ne consumam energia pe reprosuri.
Echipele puternice se vad in momente dificile, aici se face diferenta, nu trebuie sa facem o tragedie din acest esec deoarece si Barcelona a pierdut aseara si mult mai rau :).
Capul sus ca nu ne este nimeni superior in acest campionat, avem valoare si asta nu ne-o poate lua nimeni.



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-2
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3
Marcatori: Carolica, Fifi
Cartonase galbene: Claudiu, Vasile, Mishu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 6
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianAndron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Stachie Marius, Bors Alin,  Tanasa Vasile,  Luchian Octavian - cpt, Paiu Marian, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Petrut Ciprian, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru Radu, Pavel Florin,  Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: Carolica;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: Ioana, Stefan, Robert, Caras, Hurjui;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Un comentariu:

  1. Faptul ca am pierdut meciul pe final si ca nu am stiut sa gestionam bine a doua repriza a tinut de noi - poate ne-a scos putin din ritm si situatia de "lumea a treia" aparuta la finalul primei reprize ... Cred ca mai afectat, in mod negativ, am fost, nu de faptul ca am pierdut meciul, ci de scenele de "neam prost" provocate de cineva de pe margine si care au degenerat aproape in bataie generala ...

    Astept cu nerabdare meciurile, imi place cu atat mai mult cand este presiune si se joaca serios, dar toate au o limita... Unii, din lipsa de caracter sau de educatie, nu inteleg totusi ca e vorba de un simplu joc, unde ar trebui sa ne simtim bine, la urma sa ne strangem mana si sa plecam acasa mai relaxati si mai bine dispusi. E adevarat ca uneori pot sa apara tensiuni intre jucatori si arbitri sau intre jucatori adversi, insa daca nu se depaseste o anumita limita, face parte din joc pana la urma si totul ar trebui "sa ramana pe teren" la final.

    PS Dupa ce am vazut sambata meciul "non-combat" dintre Aldoor si M Design, am inteles de ce unii dintre ei ne acuzau cu ceva timp in urma de "meciuri aranjate" - tocmai pentru ca unii le practica (ca sa nu mai spun ca mai de mult au venit si la noi cu propuneri similar, pe care sigur ca le-am refuzat spre surprinderea lor :) ).

    Mishu - Colosseum

    RăspundețiȘtergere