Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

miercuri, 12 aprilie 2017

Colosseum 2005 Iasi - Autodriver 2 - 1

Fabuloss, colossal, ssuperb....
Sa bati campioana ultimilor ani de doua ori in acelasi sezon de nepretuit. 
Un meci pe care nici macar cuvintele nu pot descrie trairile din teren dar si din afara lui. Am predat o lectie de aparare si contraatac de manual. Am reusit sa inchidem toate spatiile indiferent de masinaria de pase a adversarilor. Echipa   s-a ridicat la nivelul asteptat si chiar daca am intrat un pic timorati am reusit sa ne revenim repede si sa deschidem scorul printr-o actiune foarte frumoasa la o asezare a lui Tavi pentru Vasile care a trimis mingea in poarta, fara vre-o replica a portarului. Adversarii s-au napustit asupra noastra dar atunci cand apararea a fost depasita, Iulian a avut grija sa pastreze poarta intacta prin interventii fabuloase si daca o tine tot asa ar trebui, de departe, sa fie ales portarul campionatului pentru acest sezon. A doua repriza a inceput in acelasi ritm cu adversarii peste noi dar la un contraatac fulger, Claudiu a trecut foarte usor de un adversar in tusa a centrat in fata portii de unde Mishu, prin alunecare, a introdus mingea in poarta pentru un gol doi menit sa toarne si mai mult plumb in picioarele adversarilor, sa le creasca si mai mult nivelul de neincredere in fortele proprii, precum si precipitarea in fata portii, cea care a dus la ratarea unor ocazii imense pentru adversari. Un moment de neliniste a fost la marcarea golului de 2-1 dar am reusit sa absorbim presiunea adversarilor si sa rezistam pana la final.
Urmatorul meci in campionat va fi saptamana viitoare in care vom intalni echipa Continental dar pana atunci vom juca un meci din cupa impotriva celor de la Liberto care au produs si ei o surpriza, invingand principala contracandidata la titlu, cu scorul de 1- 0, pe Imperium EBS. Ne asteapta o partida grea dar cu un joc bun vom reusi sa trecem cu bine.
Se pare ca ne priesc jocurile din 3 in 3 zile :))......
 

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 2-1
Marcatori: Tanasa, Cotargasanu
Cartonase galbene: Luchian Octavian
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 10
Spectatori: 54
Vremea la ora jocului: temp. 15 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Bors Alin, Tanasa Vasile, Vilciu Daniel, Luchian Octavian - cpt, Stachie Marius, Scutaru Catalin;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu,  Paiu Marian, Rotaru Marian, Ciohodaru Radu, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: echipa;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Pavel Florin, Prepelita Laurentiu;

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

2 comentarii: