Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Petit - COLOSSEUM 2 - 3 / COLOSSEUM - E-on 1 - 4

Una calda, una rece. Se pare ca nu reusim sa legam doua victorii si asta nu e bine. Absentele ne afecteaza mai mult decat credeam ceea ce inseamna ca lotul nu este unul echilibrat din punct de vedere valoric. Se pare ca la unele capitole continuam sa fim repetenti si nu reusim sa invatam din greseli. Sper ca dl. antrenor sa rezolve aceste deficiente pana la meciul urmator si sa poarte discutiie cu cei care au absentat pentru a vedea pe cine se bazeaza pe acest final de campionat si sa-si faca o strategie in functie de acest lucru.
Ca nouate sper sa se rezolve situatia lui Hanus George si din etapa urmatoare sa poata juca la noi. Sper sa vina cu plusul de valoare de care avem atata nevoie.
In final vin cu o mare rugaminte la voi, hai sa incercam, cu totii, sa gasim al doilea portar. Saracul Andrei, trebuie sa joace accidentat, sa vina la toate actiunile echipei, sa fie prezent la toate meciurile, sa indure criticele noastre, in cateva cuvinte, sa-si dedice timpul liber numai echipei. Trebuie sa ne gandim si ce o sa facem daca nu o sa poata veni la vre-un meci, cum o sa ne descurcam. E o mare tampenie ca stam doar intr-un portar - hai sa ne mobilizam, sa dam cateva telefoane si sa gasim al doilea portar. Dar, va rog, sa nu procedam la fel ca la meciuri, una spunem si alta sa facem. Saptamana viitoare voi suna pe toata lumea sa vad cat de serios s-a implicat in acest proiect. Nu va scapa nimeni iar cei care vor fi prinsi in ofsaid vor contribui la achizitionare unei mingi pentru echipa.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1 / 0-3
Rezultat final: 2-3 / 1-4
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3 / 0-1, 0-2, 0-3, 1-3, 1-4
Marcatori: Cotargasanu Mihai, Covaci Costel, Autogol / Covaci Costel
Nota echipei: 6 / 4
Spectatori: 10
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius
Jucatori prezenti meciul cu Petit: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Cotargasanu Mihai, Covaci Costel, Barbacaru Marian, Pavel Florin, Dascalu Eduard, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Matasa Iulian;
Jucatori prezenti meciul cu E-on: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Covaci Costel, Pavel Florin, Dascalu Eduard, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel;
Antrenor: Darie Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu