Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 30 ianuarie 2012

www.campionateminifotbal.ro

CUPA UNIRII - Stand Rom Tomesti si-a pastrat trofeul dupa o finala fabuloasa cu Oz Er Golden Roman

Echipa ieseana Stand Rom Tomesti a castigat, duminica seara, la Sala Polivalenta din Iasi, editia a doua a Cupei Unirii la minifotbal. In finala turneului, Stand Rom a invins dupa un meci extrem de spectaculos echipa nemteana Oz Er Golden Roman, scor 4-3, prin golurile marcate de Borhan Ionut-2, Lungu Dan, Grigoras Florin, respective Tiron Bogdan, Gherca Adrian si Avram Dragos.
Tomestenii au condus in permanenta, la un moment dat chiar si la doua goluri, 3-1 si 4-2, dar de fiecare data romascanii s-au apropiat la un singur gol, finalul fiind pe muchie de cutit. Cel mai spectaculos gol al finalei l-a reusit Ionut Borhan, care a si fost eliminate pentru doua cartonase galbene, dupa ce a sarbatorit golul dincolo de gardul despartitor.
Trofeul ramane astfel in vitrina echipei Stand Rom, castigatoare si a primei editii a Cupei Unirii.
Trofeul a fost inmanat echipei invingatoare de fostul international Florin Prunea, care a dat si lovitura de incepere a finalei.

In finala mica, Railex Suceava a invins cu scorul de 2-1 pe Magic Aldoor Auto Driver Iasi, golurile fiind marcate de Cardei si Ailenei, respectiv Despan pentru ieseni. Sucevenii au condus cu 2-0, Despan a redus din diferenta in partea secunda, iar finalul a fost dominat clar de ieseni, care nu au reusit sa restabileasca egalitatea.

In meciul pentru locurile 5-6, Fenix Piatra Neamt a dispus de Nera Computers Iasi cu scorul de 5-3, golurile fiind marcate de Brais-2, Gadioiu si Gaucean-2, respectiv A. Bors-2 si Chelcu Vlasian.

In meciurile din faza grupelor, campioana Stand Rom a remizat cu Magic Aldoor Auto Driver, 2-2 (victorie la loviturile de departajare cu 6-5) si a castigat cu 1-0 in fata lui Fenix, iar finalista Oz Or Golden a dispus de Railex cu 4-3 si a remizat alb cu Nera, 5-4 dupa loviturile de departajare. Tot in preliminarii, Railex a invins Nera cu 5-1, iar Aldoor a dispus de Fenix cu 3-1.

Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat Florin Grigoras, de la Stand Rom Tomesti, iar cel mai bun portar a fost ales goal-keeper-ul finalistei Oz Er Golden Roman, Cosa Gabriel.

Dupa festivitatea de premiere, campionii au incins in Polivalenta hora bucuriei, iar managerul echipei, Ionel Stefan, a fost purtat pe brate de jucatorii echipei Stand Rom, ca si antrenorul Daniel Tonegariu.

Turneul a fost organizat de HIT Media Investment, in colaborare cu Directia pentru Tineret si Sport Iasi si Federatia pentru Minifotbal din Romania.

Principalul organizator este Paul Costas, prim-vicepresedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si presedintele Diviziei Galactice de Bahlui Iasi.

Printre personalitatile prezente in sala s-au regasit Ciprian Paraschiv, reprezentantul Agentiei Nationale pentru Sport si Tineret in teritoriu, consilierul local Sorin Iacoban, seful comisiei pentru sport din cadrul Primariei Iasi, Razvan Burleanu, presedintele federatiei de minifotbal.

Organizatorii au acordat cupe, plachete si diverse alte premii echipelor participante, precum si doua trofee pentru cel mai bun portar, respectiv cel mai bun jucator.

Meciurile au fost arbitrate de Adrian Kereszy si Sorin Stefan, iar directorul tehnic al turneului a fost Romeo Zlavog.

Rezultatele complete ale editiei a doua a Cupei Unirii la minifotbal:

Faza grupelor:
Magic Aldoor Auto Driver Iasi – Stand Rom Tomesti 2-2, 5-6 dupa loviturile de departajare
Nera Computers Iasi – Oz Er Golden Roman 0-0, 4-5 dupa loviturile de departajare
Railex Suceava – Nera Computers Iasi 5-1
Magic Aldoor Auto Driver Iasi – Fenix Piatra Neamt 3-1
Stand Rom Tomesti – Fenix Piatra Neamt 1-0
Oz Er Golden Roman – Railex Suceava 4-3


Finala 5-6
Fenix Piatra Neamt – Nera Computers Iasi 5-3 (Brais 2, Gaucean 2, Gadioiu – A. Bors 2, Chelcu).

Finala 3-4
Magic Aldoor Auto Driver Iasi – Railex Suceava 1-2 (Despan Andrei – Cardei, Ailenei).

Finala 1-2
Stand Rom Tomesti – Oz Er Golden Roman 4-3 (Ionut Borhan 2, Grigoras Florin, Dan Lungu – Avram Dragos, Tiron Bogdan, Gherca Adrian).

Declaratii:

Paul Costas, organizatorul evenimentului: “Ma bucur ca am putut organiza din nou acest turneu, cu prilejul Zilei Unirii, la standarde ridicate si cu o participare de exceptie, competitia reunind la start echipe din trei judete. S-a jucat un fotbal spectaculos in cadrul turneului, am avut parte de meciuri frumoase atat in grupe, cat si in cele trei finale, appreciate de public. De asemenea, ma bucur ca trofeul a ramas la Iasi si sper ca in anul 2013 sa organizam din nou acest turneu care sa devina o traditie pentru orasul nostrum si pentru minifotbalul din Romania”.

Florin Prunea, presedinte CSMS Iasi: “A fost un turneu reusit si vreau sa spun ca am vazut meciuri foarte spectaculoase, cu echipe foarte bune care nu au cedat in niciun moment si s-au agatat de fiecare minge pentru a castiga. De asemenea, am vazut jucatori redutabili in teren si ma bucur ca trofeul a ramas la o echipa din Iasi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu