Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 9 ianuarie 2012

Super meci amical: Colosseum Iasi - Finante Publice Vaslui

Sambata am avut onoarea de a organiza un super meci amical cu ocupanta primului loc din Campionatul de Minifotbal Vaslui. Meciul a fost spectaculos incheiat cu scorul de 11-6 pentru echipa noastra si este de admirat faptul ca a reusit sa avem nu o echipa si chiar doua (prezenta jucatorilor). Adversarii, chiar daca nu au avut nici o rezerva, au fost unii de calibru care au aratat ca nu degeaba sunt pe primul loc. Cred ca, cu cel putin doua rezervere, rezultatul, cu siguranta, nu era cel de mai sus. Ma bucur ca am reusit sa aratam ca o adevarata echipa si sa contribuim la spectacol. Sper sa reusim sa mai organizam astfel de evenimente si chiar sa le intoarcem invitatia celor de la Vaslui. Nu in ultimul rand sa apreciem cat de mult s-a implicat Caras in organizarea acestui eveniment si cat de bine a iesit totul.
Ma bucur ca de ziua lor, toti Ioneii, si-au facut timp pentru acest meci, chiar au facut si cinste. Cu aceasta ocazie tin sa le transmit (Ionut, Bibi, Scuty, Caras si Fifi) un calduros LA MULTI ANI SI SA LE DEA BUNUL DUMNEZEU MULTA, MULTA SANATATE SI INTELEGERE DE LA SOTII IN CEEA CE PRIVESTE CONVOCARILE LA ECHIPA :)).
Astazi se va face tragerea la sorti a grupelor pentru cupa si sper ca deseara sa pot posta pe blog componenta lor si sistemul de desfasurare, asa ca stati aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu