Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

miercuri, 4 ianuarie 2012

Super meci amical

Sambata, ora 14.30, la terenul Magic din Tudor, vom disputa un super amical cu prima clasata din campionatul de minifotbal de la Vaslui - Finante Publice. O echipa foarte legata cu multe individualitati de valoare si experienta prin prisma faptului ca marea lor majoritate au facut sport de performanta. Chiar daca acum nu mai sunt asa de tineri va asigur ca sunt foarte dispusi la efort, tehnici si o paseaza foarte bine din prima gasindu-se foarte usor pe teren.
Asa ca va rog sa luati foarte in serios acest meci pentru-ca dupa el in functie de rezultat se vor trece la masuri, pozitive sau negative - depinde numai de voi.

Nu uitati ca weekend-ul 14 - 15 ianuarie vom disputa primele meciuri in grupa pentru cupa DGB, care va fi o prioritate pentru noi. Va trebui sa facem imposibilul si sa scoatem maximul din aceasta competitie. Cine nu vine cu gandul ca putem castiga il rog nici macar sa nu se mai prezinte la aceste meciuri. Vreau sa va vad concentrati, determinati si sa scoatem cei mai bun din fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu