Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 4 ianuarie 2012

La multi ani si un an fantastic

Cu speranta ca v-ati distrat bine de sarbatori si mai ales de revelion revin la pupitru cu ultimele stiri si noutati legate de imprevizibila noastra echipa.
Dupa antrenamentul de aseara, care s-a lasat cu cateva "cuvinte grele", vin, de fapt, revin cu observatia ca acum ceva timp s-au stabilit cateva reguli care pana acum s-au respectat si care sper ca se vor respecta in continuare. Una dintre ele si cea mai importanta, din punctule meu de vedere, este aceea ca tot ce se intampla in timpul unui meci se termina odata cu sfarsitul lui. Inainte de toate sa nu uitam ca suntem o gasca de prieteni si tot ceea ce facem, facem ca sa ne simtim noi bine, nu sa incepem sa ne improscam cu noroi, nici in timpul unui meci, nici dupa.
Odata reconfirmat in functie as dori ca meciurile intre noi sa le tratati cu mai mult respect unul fata de celalalt si sa o lasati mai moale cu jignirile si cu insistentele asupra unui lucru lipsit de valoare, cum ar fi faptul ca a fost sau nu a fost......
Dragilor, nu castigam nimic daca ne certam intre noi, mai bine incercam sa venim cu ceva productiv pentru binele echipei. Cand jucam intre noi sa o lasam mai usor, sa invatam ceva, nu sa facem atata scandal pentru un nimic.
Sper ca spiritele sa se calmeze si sa nu se mai intample ce s-a intamplat aseara pentru-ca va fi ultima data cand ma veti mai putea intoarce. Daca doriti sa fiu managerul acestei echipe atunci veti tine cont de deciziile si masurile pe care le voi lua.

In final tin sa va transmit ca anul 2012 va fi anul in care aceasta echipa va da tot ce are ea mai bun, va asigur ca nimic nu va mai fi intamplator. Vom munci mai mult si vom avea rezultate mai bune, fara comentarii sau alte rautati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu