Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 27 decembrie 2011

Tic-tac, trece Craciunul si vine 2012................

E a treia zi de Craciun, mai sunt cateva zile si se duce si 2011. Unii au inceput munca, altii mai pun kilograme in plus acasa si se bucura din plin de zilele libere, asa ca mine, mai ales ca mosul mi-a adus cadou o consola WII.
Pentru prima data am reusit sa iesim cu totii la masa de sfarsit de an si ma bucur ca au fost alaturi de noi si jumatatile, ne-am simtit bine si sper ca acest lucru sa se repete la finalul fiecarui an.
Inceputul anului este unul plin pentru echipa cu multe meciuri tari, atat amicale cat si oficiale, atat in cupa cat si in campionat. Incepem cu un amical tare cu echipa aflata pe primul loc in campionatul desfasurat la Vaslui - Finante Publice. Meciul va avea loc pe data de 07 ianuarie 2012, la Iasi, la Magic, ora urmand a fi stabilita in zilele urmatoare. Continuam cu doua meciuri in cupa pe data de 14 si 15 ianurie, urmanad sa jucam in campionat pe data de 21 ianurie.

In final tin sa va urez SA AVETI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU MULTA SANATATE SI LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu