Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 14 mai 2012

COLOSSEUM IASI - Aldoor/Magic 1 - 6

Mai penibil de atat cred ca nu se putea................Ce rusine............
A trebuit sa treaca ceva timp ca sa pot scrie despre ce s-a intamplat sambata, nu ca ar fi multe de spus. Scuze, motive si  gasirea de vinovati e cel mai usor lucru pe care il putem face dar va trebui sa vedem unde am gresit si sa indreptam lucrurile.
Inca nu imi vine sa cred ca am luat 6 goluri, nu am reusit mai  nimic si ne indepartam tot mai mult de obiectiv. Ma bucur doar ca mai sunt 3 etape si se termina. Dupa, punem totul pe hartie si vedem ce e de facut pe viitor.
A fost de ajuns sa lipseasca 2 jucatori de valoare si totul s-a dus de rapa. La o echipa asa mica fiecare jucator e important si mai ales unul de valoare iar daca nu joaca se simte.
Ne mai astepta 3 meciuri cu Continental, Standrom si Parma si speranta ca vom face tot posibilul sa le castigam pe toate chiar daca nu o sa sterga gustul amar dupa partida de sambata.
Cine nu vine maine e rugat sa-si caute inlocuitor si sa trimita la teren, nu mai sun pe nimeni, cine vrea sa vina - bine, cine nu vrea -  la fel de bine.
Trebuie sa schimbam ceva deoarece asa nu se poate continua.

Statistica meciului 
Rezultat prima repriza:  0-2
Rezultat final:  1-6
Evolutia scorului:  0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6
Marcatori:  Scarlatache Vlad
Cartonase galbene: Mitel Ionut
Cartonase rosii: - 
Nota echipei:   3.5
Spectatori:  53
Vremea la ora jocului:  temp. 32  grade Celsius, foarte, foarte cald
Jucatori prezenti:  Balut Ionel, Vilciu Daniel, Scarlatache Vlad, Banu Cristian, Luchian Octavian, Mitel Ionut, Scutaru Catalin, Capra Vlad, Jigoranu Mihai Robert; 
Antrenor(i):  Darie Ioan, Pavel Florin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu