Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 19 mai 2012

Continental - COLOSSEUM IASI 1 - 3

Mai greu decat ne asteptam.....
Chiar daca adversara nu a facut decat sa se apere, nu a lipsit mult sa nu realizeze surpriza etapei, mai ales ca, golul doi l-am marcat aproape de finalul meciului. Ocaziile nu au lipsit dar in fata portii adverse ne-a lipsit luciditatea si nu am reusit sa creem brese in apararea bine organizata a adversarilor. Pana la urma Vlad a reusit sa faca diferenta prin doua pase de gol si un gol, luandu-si in serios rolul de capitan atribuit la acest meci. O alta revenire a fost ce-a a lui Fifi, dupa o lunga perioada de absenta din cauza serviciului, care incepe sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei.
Sambata avem un meci foarte important pe care va rog sa il tratati ca atare si sa fiti prezenti in numar cat mai mare pentru a nu mai fi nevoit sa-mi fac griji ca nu avem macar sase oameni. De acest meci depinde daca ne vom atinge obiectivul propus la inceputul anului, obiectiv care e realizabil si la mana noastra.
Saptama viitoare antrenamentul nu se va tine deoarece se va disputa finala cupei HIT dintre TerraMold si Aldoor 2 asa ca ne vom vedea sambata cand, in colaborare cu antrenorul nostru, sper sa va facem o surpriza placuta.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3
Marcatori: Vilciu Daniel, Capra Vlad, Stachie Marius
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7.5
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 18 grade Celsius, innorat
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Balut Ionel, Vilciu Daniel, Scarlatache Vlad, Stachie Marius, Mitel Ionut, Capra Vlad, Jigoranu Mihai Robert;
Antrenor:  Pavel Florin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu