Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 5 mai 2012

Perpetuus - COLOSSEUM IASI 2 - 5

Caldura mare, mes chers........
Un meci mai greu decat o arata scorul din cauza efectivului foarte redus si mai ales din cauza celor care au confirmat si nu au mai ajuns. Daca mai punem si faptul ca la ora jocului erau vre-o 28 de grade si nici o rezerva (ma scuzati am avut chiar 2: Caras si Florin) atunci victoria obtinuta este cu atat mai importanta chiar daca a fost in fata unei echipe mult sub nivelul nostru.
Jocul a fost mai greu pana la deschiderea scorului si majorarea lui, apoi totul a fost mult mai usor.
Scurt rezumat la cum au jucat cei din teren: Vlad cu un gol, trei bare si alte doua pase de gol, Robert cu 4 goluri (premiera),  Dudu un portar improvizat dar foarte sigur pe el, Mishu foarte implicat si bataios + o pasa de gol, Fifi si Catalin doi dirijori fantastici. Cam asta a fost echipa de astazi,  cu toate problemele am scos-o la capat si a urcat momentan pe locul 5.
Un avertisment va primi Banu care desi a spus ca va veni nu a mai ajuns si nici macar nu a trimis macar o scuza sau vre-o justificare. Sper ca pe viitor, daca vrea sa se implice la aceasta echipa, sa fie mai serios. Intelegere exista numai sa nu promitem ceva si sa facem altceva. Apreciez foarte mult lucrurile bine facute, implicarea si seriozitatea. Cine are aceste calitati il asigur ca va avea tot respectul si ajutorul meu atunci cand va avea nevoie.
Acest lucru este valabil si pentru prezenta la antrenament, ar trebui sa ma sunati voi nu sa stau eu sa sun pe fiecare. M-am saturat sa spun acelasi lucru de fiecare data si sa nu se schimbe nimic. Cine nu suna luni sau marti ca nu poate veni este luat automat in calcul si ar fi bine sa nu lipseasca.
Saptamana viitoare meci foarte dificil cu liderul.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza:  0-2
Rezultat final:  2-5
Evolutia scorului:  0-1, 0-2, 0-3, 1-3, 1-4, 1-5, 2-5
Marcatori:  Capra Vlad, Jigoranu Mihai Robert- 4 (MVP-ul etapei)
Cartonase galbene: Jigoranu Mihai Robert
Cartonase rosii: -
Nota echipei:   8.5
Spectatori:  35 
Vremea la ora jocului:  temp. 28 grade Celsius, foarte, foarte cald
Jucatori prezenti:  Vilciu Daniel, Stachie Marius, Scutaru Catalin, Capra Vlad, Jigoranu Mihai Robert, Cotargasanu Mihai; 
Antrenor(i):  Darie Ioan, Pavel Florin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu