Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 21 octombrie 2012

Eon IT - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 1

Ghinion curat ...... dar se intoarce si norocul spre noi
O partida foarte frumoasa, dominata autoritar de catre echipa noastra cu foarte, dar foarte multe ocazii. Adversarii nostri au avut un portar in zi de gratie care a scos tot ce se putea scoate. Doar interventiile lui au facut ca rezultatul final sa fie doar egal. Una peste alta am avut mult ghinion si ei noroc cu carul mai ales ca au reusit sa inscrie dupa o faza care nu anunta mai nimic, printr-un sut la coltul scurt care la surprins pe Laurentiu. In schimb golul nostru a fost dupa o faza foarte bine legata cu Mishu in rol de servant si cu Ionut la finalizare. La cum am jucat am reusit sa ii impresionam si pe adversarii nostri care au spus la unison ca nu meritau acest punct.
Mai avem mult de recuperat dar suntem pe drumul bun si sper sa o tinem tot asa.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1
Marcatori: Mitel Ionut
Cartonase galbene: Scutaru Catalin
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7 - ptr atitudine
Spectatori: 40
Vremea la ora jocului: temp. 19 grade Celsius, cald
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Jigoranu Mihai, Vilciu Daniel, Stachie Marius, Niagu Andrei, Contreras Javier, Mitel Ionut, Scutaru Catalin, Cotargasanu Mihai;
Antrenor: Darie Ioan

3 comentarii:

  1. Umbla vorba Robert ca cineva care nu rateaza niciodata (si ii cearta pe altii care rateaza) a avut o ocazie uriasa in finalul partidei? Comentarii?

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbe in vant :)).
    asa e cu jucatorii tehnici mai rateaza si ei uneori:))

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a jucat binisor spre bine. Mai multa atentie la finalizare! Ei erau peste noi la "fizic", dar nu prea le-am dat ocazia sa se apropie de poarta. mai mult au jucat in terenul lor si maxim pana la jumatatea noastra.

    RăspundețiȘtergere