Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Seroussi 2 - 2

Un meci reusit.....in ciuda lotului subtirel
Meciul a fost unul destul de echilibrat cu ocazii la ambele parti si o rasturnare de scor. Inca din start s-au napustit asupra noastra si chiar daca au avut un lot net superior, atat valoric cat si cantitativ, am reusit sa ne mobilizam si chiar sa egalam (un eurogol) la doar cateva faze dupa ce au reusit sa deschida scorul.
A doua repriza am inceput-o mai bine si am reusit sa inscriem la prima faza mai periculoasa a reprizei, dupa o actiune colectiva. Pe final, pe fondul oboselei si  a lipsei de concentrare am fost egalati (cu doar doua minute ramase din meci) - un egal cat o victorie.
Urmatorul meci il vom disputa in compania celor de la Nera si va fi peste doua saptamani. Saptamana viitoare se vor disputa sferturile si semifinalele cupei HIT ceea ce face sa avem aceasta pauza.
Ne vedem marti la antrenament.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 2-2
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2
Marcatori:  Jigoranu MihaiLuchian Octavian
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Jigoranu Mihai, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Niagu Andrei, Pavel Florin, Luchian Octavian;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi


2 comentarii:

  1. Felicitari echipei pt acest rezultat obtinut cu o echipa fff valoroasa. Ma bucur atat pt Robert cat si pt Tavi ca duc stegul sus ca si marcatori defensivi :) mult succes in continuare intregii echipe. Va salut Ionut Gabriel Mitel !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Robert ti-a preluat atributiile si a marcat un gol fabulos.

    RăspundețiȘtergere