Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 15 noiembrie 2013

Cronica intermediara: "maine iti dau ciocul jos"

LA MULTI ANI Caras!
CASA DE PIATRA Tavi!

Sambata seara am participat alaturi de mai multi colegi de la echipa, la nunta lui Tavi si a Ramonei. A fost o petrecere excelenta, mai ales ca a fost prezent si Iulica de la Roman. Avand in vedere ca a fost stabilit un meci pentru "recuperare" pe duminica, cu echipe prestabilite de Caras, declaratiile inainte de meci nu s-au lasat asteptate:"va lasam sa aveti 2-3 goluri avans ca sa fie echitabil" "Iulica, maine iti dau ciocul jos!!!" "Fifi ... daca ar veni Fifi sunteti mancati", sa nu mai spunem despre bucuria lui Caras cand il vedea pe Dudu (din echipa adversa) turnandu-si wisiki pana se umplea paharul, etc. Vecinii de la mese care mai trageau cu urechea au ramas uimiti de cate vorbe grele si amenintari s-au lansat si de cat s-a discutat despre fotbal in ciuda faptului ca erau si fetele cu noi :)
Jocul de duminica a fost conform asteptarilor, Caras a condus cu 4-1 inca din prima repriza, urmand ca echipa lui Iulica sa revina dupa ce unii jucatori au trecut peste starea de mahmureala (revenirea a fost cel mai bine simtita de Vanatorul). Rezultatul final a fost unul echitabil, avand in vedere si faptul ca Dudu a jucat intr-u picior, 4-4. Seara Robert a demonstrat ca nu se pricepe doar la fotbal sau management, ci si la gatit - ciorba la ceaun cu pui si legume proaspete - delicioasa.


La antrenamentul de marti jocul nu a fost prea spectaculos datorita multor absente. De remarcat golul lui Tavi, un sut violent sub bara, dar si incursiunile lui Haj pe stanga si a lui Mircea(portarul) pe dreapta, incheiate cu goluri; ambele faze au fost create dupa ce ultimul fundas, Caras, nu a reusit sa blocheze atacurile fundasului, respectiv portarului :) . Motivul pentru care portarul, Mircea, era jucator de camp, il stie foarte bine Vlad, care din motive fiziologice a preferat sa stea in poarta.
In concluzie, jocul a fost unul relaxat in comparatie cu alte antrenamente. Sper sa reusim sa ne adunam pe viitor cat mai multi si martea, pentru a relua campionatul despre care am vorbit intr-o postare anterioara.

Succes echipei lui Caras la fotbal-tenis!

Vineri seara ne vedem la meci la Javier, pregatiti pronosticurile si berea.
Pe langa scor propun sa pariem si pe varsta pe care o are Caras, ma refer la cea din buletin, nu la cea din teren: La multi ani din nou si impliniri pe toate planurile!

Mishu

5 comentarii:

  1. Ma bucur enorm de mult cand vad postari facute si de catre altcineva in afara de mine. Bravo Mishu! Tine-o tot asa!

    PS Imi umpli inima de bucurie. Bravoooooooooooooooo

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Interesanta cronica. Dar cine e Caras asta?
    Anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut anonimule, Caras este unul dintre cei mai experimentati jucatori de la echipa noastra si mai mult decat atat, se afla momentan intr-o forma foarte buna :).
      Mishu

      Ștergere
    2. aaaa, ala mititel care joaca mingea lateral. dadada acum imi amintesc de el... promite mult. sa vezi cum o sa joace asta pe la 28 de ani
      Anonim

      Ștergere
  3. "Maine iti dau ciocu' jos!!!" - cea mai tare amenintare pe care am auzit-o de cand sunt la echipa (iarna 2005-2006), dar si cea mai indrazneata! Ionica (Caras) sa-i spuna asa ceva lui Iulica...!!! Asta da tupeu!

    Catalin

    RăspundețiȘtergere