Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 1 decembrie 2013

Perpetuus - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 5

"To dare is to do"
Chiar daca scorul nu o arata am avut un meci mai dificil decat ne asteptam. Meciul putea lua o alta intorsatura daca la scorul de 1-2 adversarii  nu ratau o foarte mare ocazie. La faza urmatoare Dudu a reusit sa linisteasca apele cu un gol marca inregistrata :)). Dupa acest gol am avut meciul la discretie reusind sa marcam inca de doua ori si sa  ratam alte mari ocazii.
In urmatoarele doua etape intalnim doua echipe foarte puternice: Lisafair si EBS asa ca trebuie sa ramanem concentrati si inca sa nu ne gandim la sarbatori:)).

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 1-5
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5
Marcatori: Jigoranu Mihai - 2, Stachie Marius, Vinatoru Mihai, Vilciu Daniel
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius, rece
Jucatori prezenti: Chirica MirceaJigoranu Mihai, Darie Ioan, Vinatoru Mihai, Scutaru Catalin, Stachie MariusVilciu Daniel, Pavel Florin;
Jucatori absenti: Grigoras Dragos, Niagu Andrei, Luchian Octavian, Contreras Javier, Cotargasanu Mihai, Scarlatache Vlad, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: Chirica Mircea;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chiar daca nu am reusit sa ne inscriem la Cupa Unirii, din insuficienta de fonduri sau mai bine zis taxa prea mare pentru participare, pusa de organizatorul Costas :) , ne-am inscris la Cupa DGB HIT, Editia a 8 a. Prima faza se va desfasura in perioada 18 - 19 ianuarie 2014, la Sala Polivalenta. Vor fi grupe de cate 3 echipe din care se vor califica mai departe primele doua. Vor participa echipele din cele doua divizii. Din pacate deoarece parcursul nostru la aceasta competitie nu este unul cu un istoric de care sa ne mandrim, vom fi in urna a doua sau a treia valoric :)) . Foarte important pentru intreg lotul echipei Colosseum - deoarece suntem mai mult prieteni decat un grup de baieti care se intalnesc sa mai bata mingea, toate cheltuielile se vor imparti in mod egal (taxa de participare, arbitraj sau eventualele cartonase).

Anul aceasta vom mai juca doar doua meciuri (Lisaffair si EBS), campionatul urmand a se relua pe  25 ianuarie 2014.

In atentia actionarilor, sambata trebuie sa platim rata asa ca cine stie ca nu poate ajunge sa lase banii. Multumesc pentru intelegere deoarece stiu ca nu e usor.

In alta ordine de idei am stabilit data pentru iesirea de  sfarsit de an: 18 decembrie 2013. Prezenta este obligatorie si bineinteles cu sotiile/amantele/prietenele/amicile. Am aleas aceasta zi (chiar daca este la mijlocul saptamanii) pentru a da posibilitatea ca toata lumea sa fie prezenta. Va astept pe blog cu sugestii pentru restaurant. Va rog sa aveti in vedere urmatoarele aspecte: sa fie primitor, mancare buna, bautura ieftina, muzica de voie buna, sa nu fie departe de oras. La aceasta iesire sunt invitati si Colosseum friends: Petre si Haj.





18 comentarii:

  1. Robert, pe site zice de 1-3. Sigur ai dat cele 2 goluri:). Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E trecut gresit pe site. Cineva nu is face treaba cum trebuie. De fapt, de ce sa ma mai mire cand organizarea lasa de dorit. Vezi daca nu au un bun manager :)). Si tu sa te faci cat mai repede ca avem nevoie de tine.

      Robert

      Ștergere
    2. Uita-te acum pe site :))

      Ștergere
  2. Recomandarea mea de restaurant : restautant Vanatorul
    Avantaje : mancare buna, preturi rezonabile pentru marimea portiilor, muzica live si in timpul saptamanii, situat in oras, bere la dozator de 5l!!, vinul casei etc

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  3. Ps: Insanatosire grabnica lui Dragos, Laurentiu, Hurjui si Mircea - cei 4 jucatori ai nostri care s-au accidentat in meciuri oficiale ale echipei COLOSSEUM

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  4. In mesajul legat de petrecere Robert cere sa gasim un restaurant cu "mancare buna si bautura ieftina".
    Te gandesti numai la tine Robert, mai bine zis la rasfatul burticii tale? Noi, spritarii ce bem? ieftin?

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  5. Beti ce vreti, pe mine me intereseaza doar mancarea :)) si buna dispozitie.

    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai băieți, dar Colosseum Friends sunt doar Petre și Haj? De Iulica ați uitat? Pt asta, eu vin, dar plătesc doar motorina și tot ce consum trecem pe cheltuiala acționarilor :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Iulica incepe lista de jucatori, nu de "Friends". Oricum, pentru omisiune, va face Robert cinste celor care vin tocmai de la Roman :)
      Mishu

      Ștergere
    2. Iulica tu esti trecut la Capitani- doar stii.
      Florin

      Ștergere
  7. Iulica nu face parte din lista de "Friends" si din cea "Alumni" :)) iar cei din aceasta lista fac parte din "familia" Colosseum. Oricum aceasta iesire este una organizata atat pentru noi cat si pentru cei mai infocati suporteri, alias sotiile noastre :)) sau fani - cei care au facut parte sau simpatizeaza aceasta echipa. Nu mai fiti carcotasi si concentrati-va pe ceea ce este important, adica restaurantul, cu tot ce implica el. Pana acum doar Florin a venit cu o sugestie iar restul doar cu observatii din afara subiectului principal.

    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai propun un criteriu de luat in calcul in alegerea locatiei - ventilatia, nivelul de fum.- cel putin pentru femeile insarcinate (dar eu zic ca si pentru restul lumii conteaza)

    si mai propun o locatie - separeul de la Hanul Dacilor

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  9. Prefer Vanatorul deoarece Hanul Dacilor nu ma impresionat anul trecut.

    PS Va aduc la cunostinta ca tb sa facem o rezervare si timpul trece, mai multa activitate pe blog.

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt pentru separeul de la Hanul Dacilor.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie nu mi-au placut nici mancarea si mai ales nici bautura :) la hanul dacilor anul trecut. Deci aleg Vanatorul!

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu prefer un loc mai retras (doar noi) si fara fum (sorry Hij :)).

    Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  13. daca apuc sa vin si eu, sa stiti ca nu e nici o problema daca vom sta la nefumatori. chiar daca sunt fumator, si pe mine ma deranjeaza fumul.

    Bogdan HIJ

    RăspundețiȘtergere