Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 29 martie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - AngiBau 2 - 4

Cosmarul continuua.............
Cam greu de scris dupa un asemenea meci. Am facut exact ce nu trebuia sa facem, am gresit ca niste incepatori la toate golurile, apararea nu a existat, un haos cum nu am vazut de mult. Ne-am certat cu arbitrii, ne-am precipitat in fata portii si nu am reusit sa profitam de greselile lor, desi au fost multe la numar. Am facut cel mai prost joc posibil si spun asta in conditiile in care am avut la dispozitie cel mai bun lot de care dispunem. Daca la sfarsit am gasit de cuviinta sa dam vina numai pe arbitrii, fara sa ne uitam si la ceea ce am jucat atunci chiar ca am fost penibili si dupa.
Singurul lucru bun dupa acest joc a fost sa vad bucuria adversarilor si cat de mult a contat sa ne bata pe noi. Se pare ca am devenit o echipa de care adversarii nostri se tem si dau ce e mai bun pentru a ne invinge, lucru pe care noi nu il mai facem.
Sper sa nu ne fi urcat la cap locul in clasament si sa ne revenim cat mai rapid deoarece deja avem doua infrangeri consective si mai avem ceva meciuri de disputat.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 2-4
Evolutia scorului:1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 2-4
Marcatori:  Marian, Claudiu
Cartonase galbene:  Marian, Carolica
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 2 -cea mai mica data pana acum
Spectatori: 25
Vremea la ora jocului: temp. 14  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianDogaru Marian, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Luchian Octavian, Scarlatache Vlad, Cotargasanu Mihai, Stachie Marius,  Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Petrut Ciprian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu,  Darie Ioan,  Niagu Andrei, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: lipsa;
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: Ioana si Stefanut;
Cameraman/fotograf: lipsa

2 comentarii:

  1. Observ ca ultimele 3-4 meciuri au fost mai proaste si ca joc si ca rezultate. Nu catastrofale cum declara aici, online, cealalta personalitate a lui Robert dar proaste. Perioada coincide cu data la care s-a retras coach Caras
    .Trag concluzia ca prezenta/incalzirea/schimbarile lui sunt importante la meciurile oficiale.
    Poate ar trebui insistat si,eventual, motivat,(in bere) mosu Caras pentru a veni si iimpartasi din experienta si calmul lui tinerilor din echipa :)

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  2. Deasemenea umbla zvonul in oras ca acum Catalin si-a schimbat specialitatea: nu mai poate fi acuzat ca da autogoluri pentru ca acum da pase decisive adversarilor in fata portii noastre. Este adevarat ?:)
    Florin

    RăspundețiȘtergere