Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 8 mai 2015

Bursa zvonurilor DGB

Cine a spus ca in campionatul de minifotbal de la Iasi  nu circula zvonuri sau nu se fac scenarii demne de Oscar, s-a inselat amarnic :)). Nu le-as da atentie dar, se pare, ca ultimele ar fi vorba chiar despre echipa noastra.
Umbla vorba ca le-am da meciul celor de la UTI, ca o lasam mai moale in meciul cu ei. Zvonuri care cred ca vin din partea celor de la EBS sau Aldoor. In schimb cei de la UTI au auzit ca suntem foarte montati impotriva lor si am avea, nu stiu ce, de castigat de la alte echipe (bonusuri :)) ).
Alte zvonuri, care ne influentiaza in mod indirect, ar fi cum ca castigatoarea cupei ar fi M Design. Cum se va ajunge aici, stati sa vedeti: in semifinale trebuie sa joace M Design – E.ON BS (marti, 12 mai, 21.30, Arena Magic) si ar trebui ca E-on sa ii lase sa castige in schimbul punctelor din campionat. In cealalta semifinala se vor intalni Auto Driver - Inter (joi, 14 mai, 19.15, Magic Stadium) iar calificarea in finala este la indemana celor de la Aldoor. Dupa cum bine stiti cei de la M Design au acelasi sponsor ca si Aldoor si deja le-au dat punctele din campionat, atunci cand s-a lasat cu ceva suspendari pentru anumiti jucatori  (la ultima faza, M Design, a primit o lovitura de la 9 metri, la scorul de 4-3 pentru Aldoor, si au ratat in mod intentionat). Daca va castiga cupa cei de la M Design atunci ei vor fi cei care vor merge la turneul final al castigatoarelor de cupa. Pentru noi esential este ca, cupa sa fie castigata de catre una dintre echipe aflata inaintea noastra in clasament. In felul acesta locul 5 merge mai departe.
Acum cat este realitate si cat fictiune vom vedea saptamana viitoare insa tin sa ii anunt pe viitorii adversari ca, acum, suntem mai montati ca niciodata si vom da totul pentru a castiga toate meciurile. Nu ne vom preta la nimic josnic iar cei care nu ne cunosc mai bine sa isi vada de echipele lor si sa castige acest campionat pe merit si nu cu jocuri de culise asa cum, sunt sigur, ca se incearca.




2 comentarii:

  1. Haoleu... nici la ferma vedetelor nu am văzut asa scenarii :-). Iulica

    RăspundețiȘtergere
  2. Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia...

    RăspundețiȘtergere